Jak napsat program pro H8S/2134B – Assembler – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak napsat program pro H8S/2134B – Assembler – Fórum – Programujte.comJak napsat program pro H8S/2134B – Assembler – Fórum – Programujte.com

remmidemmi0
Věrný člen
30. 4. 2023   #1
-
0
-

Už delší dobu řeším problém jak napsat program pro H8S/2134B. Alternativní označení je HD64F2134FA20V.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.48.–
MilanL+1
Grafoman
4. 5. 2023   #2
-
0
-

A stránky výrobce jsi zkoušel? nějaké nástroje tam mají, jen jsem nekoukal moc podrobně zda free nebo placené. Informace k čipům též, takže žádný velký problém tam nevidím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
remmidemmi0
Věrný člen
4. 5. 2023   #3
-
0
-

Ano, stránky výrobce jsem zkoušel. Také Keila. Informace k obvodům jsou. S vývojovým prostředím, to je horší...

Mám těch obvodů 1167 kusů :) Vyhodit se mi je nechce. Uvažuju nadělat minidestičky čtvercový formát, na každé straně 2-řadý header po 10 pinech, celkem 80 pinů. Tato destička s obvodem navrch by se zasunula do dutinkových lišt na nějaké desce, kde by byly další obvody. Daly by se obvody takto využít. Je ale nutno dořešit čím vytvořit program. Pokud jsem pochopil z manuálu, MCU je koncipovaný spíše pro EEPROM. To by tak nevadilo.

Nahlásit jako SPAM
MilanL+1
Grafoman
5. 5. 2023   #4
-
0
-

Hm pěkná zásobička.

Jinak čipy byly aktuální někdy před 15lety, odpovídají tomu i podklady a nástroje, např odpovídající compilery nejnovější z r.2009 pro WinXP / WinVista.

Zkus se zeptat nebo nabídnout na MCU.cz nebo https://forum.mcontrollers.com/

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
JerryM0
Věrný člen
5. 5. 2023   #5
-
0
-

hm  remmidemmi0 .... nudící se důchodce  :) :) :) :) :) :) :)

jestli máš přebytek peněz a nevíš co s nima tak mi nějaký pošli ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:e52a:31ff:e8d0:2651:efbb...–
remmidemmi0
Věrný člen
5. 5. 2023   #6
-
0
-

#4 MilanL
MCU.cz je nic moc... vše se tam točí okolo arduina. Každý se tam předhání jaký nejnovější MCU používá. To je o ničem. Krom toho, nemíním ty mé obvody prodávat, mám plán co s nimi udělat. Že nejsou supernejnovější? No a co? Jen tak na okraj, k výběru toho správného MCU. Asi před půlrokem jsem našel člověka, který sháněl lidi na projekt. podstatou bylo přečíst tak 1x za 5 minut 12 bitový AD převodník, zjistit, zda hodnota překročila nastavenou hranici a pokud překročila, odeslat zprávu pryč. Ten člověk hledal na MCU.cz, přihlásili se mu lidi a předháněli se v tom, jaký super MCU použít. Skončili u 32-bitového MCU. Když měli ten 32-bitový MCU naprogramovat, odpadli všichni.  Takže onen člověk hledal znovu a skončili jsme spolu u 8-bitového 80C535, který to v pohodě zvládnul. Jenže ti borci co se houfují na  MCU.cz,  nedokážou naprogramovat ani ten 80C535.

Nahlásit jako SPAM
remmidemmi0
Věrný člen
5. 5. 2023   #7
-
0
-

#5 JerryM
Žeryku jsi mimo mísu...

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý