Už delší dobu řeším problém jak napsat program pro H8S/2134B. Alternativní označení je HD64F2134FA20V.
Fórum › Assembler
Jak napsat program pro H8S/2134B
Ano, stránky výrobce jsem zkoušel. Také Keila. Informace k obvodům jsou. S vývojovým prostředím, to je horší...
Mám těch obvodů 1167 kusů :) Vyhodit se mi je nechce. Uvažuju nadělat minidestičky čtvercový formát, na každé straně 2-řadý header po 10 pinech, celkem 80 pinů. Tato destička s obvodem navrch by se zasunula do dutinkových lišt na nějaké desce, kde by byly další obvody. Daly by se obvody takto využít. Je ale nutno dořešit čím vytvořit program. Pokud jsem pochopil z manuálu, MCU je koncipovaný spíše pro EEPROM. To by tak nevadilo.
Hm pěkná zásobička.
Jinak čipy byly aktuální někdy před 15lety, odpovídají tomu i podklady a nástroje, např odpovídající compilery nejnovější z r.2009 pro WinXP / WinVista.
Zkus se zeptat nebo nabídnout na MCU.cz nebo https://forum.mcontrollers.com/
#4 MilanL
MCU.cz je nic moc... vše se tam točí okolo arduina. Každý se tam předhání jaký nejnovější MCU používá. To je o ničem. Krom toho, nemíním ty mé obvody prodávat, mám plán co s nimi udělat. Že nejsou supernejnovější? No a co? Jen tak na okraj, k výběru toho správného MCU. Asi před půlrokem jsem našel člověka, který sháněl lidi na projekt. podstatou bylo přečíst tak 1x za 5 minut 12 bitový AD převodník, zjistit, zda hodnota překročila nastavenou hranici a pokud překročila, odeslat zprávu pryč. Ten člověk hledal na MCU.cz, přihlásili se mu lidi a předháněli se v tom, jaký super MCU použít. Skončili u 32-bitového MCU. Když měli ten 32-bitový MCU naprogramovat, odpadli všichni. Takže onen člověk hledal znovu a skončili jsme spolu u 8-bitového 80C535, který to v pohodě zvládnul. Jenže ti borci co se houfují na MCU.cz, nedokážou naprogramovat ani ten 80C535.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak napsat program v Pascalu podle tohoto vývojového diagramu? — založil peggyna
Jak napsat vzorec pro výpočet n objemů — založil f14ht3r
Jak napsat program, kterému zadám z klávesnice 3 čísla a on mi je se… — založil FreddieR
V čem napsat 3d program — založil jklasdf