Portál Aukro – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Portál Aukro – Offtopic – Fórum – Programujte.comPortál Aukro – Offtopic – Fórum – Programujte.com

remmidemmi0
Věrný člen
16. 5. 2023   #1
-
0
-

dnes ráno se zhroutilo Aukro. Ale tam byly problémy pořád, od 22.4. mi od nich přestaly chodit majly.  Mám pro Aukro zřízený extra majl box. Ze začátku od aukra majly chodily, pak začaly převažovat spamy z Asie až zůstaly jen ty spamy a Aukro mi hlásilo, že mi "nefunguje majlbox".

Celý portál Aukra má "programátorské mouchy". Prý Aukro "stojí a padá" se 4 programátory. Tak dnes ráno spadlo kompletně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.96.–
remmidemmi0
Věrný člen
4. 6. 2023   #2
-
0
-

Domníváte se, že je Aukro bezpečné? Čtěte dále. Dne 30.5.2023 jsem dostal zprávu pod uživatele individualcreato  . Dotaz byl podivnou češtinou. Ale podle info, které Aukru ukazuje, tento uživatel se naposledy přihlásil v lednu 2023. Jak tedy může posílat zprávy bez přihlášení v květnu 2023? Aukro to neví.   Existuje zřejmě způsob, jak se dostat na Aukro bez přihlášení a nakupovat zde a psát zprávy.  

Na individualcreato se podívejte. Toto je informace o uživateli individualcreato poskytnutá Aukrem dne 2.6.2023 :

Naposledy přihlášen: 24. ledna 2023, 21:47:30
Obdržená hodnocení
Posledních 7 dní      2    
Posledních 30 dní  13

Jak mohl uživatel individualcreato nakoupit za posledních 30 dní 13 nákupů, když se naposledy přihlásil 24.1.2023 ???  Nákupem se dozvěděl bankovní údaje. Když se umí dostat do Aukra bez přihlášení, umí si jistě vystavit také hodnocení a spoustu dalších manipulací. Aukro mlčí.

Domnívám se, že do Aukra se lze dostat bez přihlášení skrze Google scripty, které Google instaloval na server Aukra. Google jeho scripty využívá k nepřetržitému monitorování Googla.... Co kdyby někdo na Aukru nabízel třeba mezikontinentální balistickou raketu. Strejdovi Googlovi to nesmí uniknout.  Musí vědět každý prd ve světě....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.42.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Portál: Přátelé — založil Yohaku

Nápad na portál — založil Mickey

Tenisový portál — založil pavelll

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý