dobrý deň,
keby ste mohli dať pozrieť moj web a dať spätnú väzbu, aby som vedel čo možem vylepšiť. dakujem
dobrý deň,
keby ste mohli dať pozrieť moj web a dať spätnú väzbu, aby som vedel čo možem vylepšiť. dakujem
https://octopia.sk/admin hodí error.
Tak viem, že to máš postavené na Laravel a Vue a niekde sa mi tam primotal aj React ale asi som len zle videl.
#3 Zelenac14
Je tam viac 404 (na homepage to hľadá nejaký .webp súbor).
K designu sa nejdem vyjadrovať objektívne, pretože nie som z daného oboru. Subjektívne na mňa však pôsobí "lacne". Na jednu stranu to býva spôsobené tým, že česko/slovenské spoločnosti nikdy nedodajú dostatočné množstvo contentu pre web (poznám to veľmi dobre) a tak je prázdny a vyzerá to komicky a na druhú stranu je to akousi zvláštnou kombináciou ostrých a mäkých prvkov.
Tlačítka v referenciách sú oblé ale všetko ostatné vrátane formulárových prvkov na celom webe je hranaté. Pôsobí to nekonzistentne. Farby sú podľa mňa ok, akurát by som nepoužíval 100% čiernu ako to máš ty, pretože to strašne kontrastuje a bolia po čase z toho oči.
Detail referencie by som redesignoval. nepôsobí to na mňa vôbec pekne, skôr je to taký word dokument.
Textu je málo, tak sa s tam dá isto niečo vymyslieť. Hlavne ak mám kombináciu text a video. Kľudne by som si vedel predstaviť ten layout tak, že na vrchu bude ten text vľavo a v pravo bude to video a pod tým galéria. Ak referencia neobsahuje video, tak miesto neho tam dať nejakú fotku z galérie.
Ďalšia vec je a to si všímam už skoro 10 rokov, že všetky tieto poloprázdne weby sa to snažia kompenzovať rovnako ako sme to robili na základnej škole pri písaní slohových prác. Všetko je obrovské až neprimerane len aby to vyplnilo miesto. Keď si web otvorim na macbooku tak je to ešte znesiteľné ale ako náhle web otvorím na iMac (2K, 4K monitor) alebo si pripojím monitor s väčším rozlíšením, už to vyzerá ako keby som mal web nazoomovaný a je to otrasné. Možno to ocenia hendikepovaní, ale to už treba zistiť na základe štatistík analytics, že aký je pomer zdravých a hendikepovaných návštevníkov.
Ak používaš na webe Vue.js, tak prečo využívaš rederovanie na backendu pomocou Laravel? Ak používam nejaký UI javascript framework, tak ho využijem na plno a Laravel budem mať ako prostredníka pre API, pomocou ktorého si budem do UI doťahovať dáta. Znížiš tým aj trafic a vyťaženie servera.
#1 Zelenac14
ked pridem na web netusim cim sa firma zaobere, este dokonca ani po kliknuti na sluzby po precitani prvych viet netusim. privelmi vseobecny text. dobra practice je aby bolo hned jasne co firma robi. priklad:najkrajsie zahrady na mieru.
cookies lista musi mat rovnako farebne tlacidla na prijatie aj zamietnutie, tusim nema.
Od 9 hodin je i na mne moc brzo. Z Anglie jsem zvyklý pracovat nejdříve od 10. hodiny ranní, spíše až od 10:30. To je v Anglii normální. Ale v bolševickém Československu se začínalo už od 6.hodiny ranní. Ti opravdu kovaní bolševici byli na place už 5:30. Produktivita práce pak vypadala podle toho. Nejdříve se snídalo, pak se žvanilo na schůzích, pak se svačilo, pak se šlo na oběd a po obědě se otáhlo do hospody. Spousta Čechů stále sní o návratu těchto podle nich "zlatých časů".
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku