Jak už jsem odpovídal před pár týdny remmidemmi, myslím, že žádná velká změna webu neprospěje.
Býval tu Builder, který to zařízl (což byla velká škoda a hodně jsem to "probrečel"), a proto mi zavření tohoto webu nedává smysl - jednak tu pár lidí pořád je, druhým důvodem je že se pořád chodí spousta studentů a spousta škol sem odkazuje na jednotlivé lekce/seriály, i když jsou staršího data, třetím důvodem pak je historie zde na fóru a posledním důvodem je, že není důvod to zavírat, protože běh serveru mě prostě nezruinuje :-)
Mám tento web rád, vyrostl jsem na něm, je to moje srdcovka, ale ruku na srdce - lidi dnes mají angličtinu, stackoverflow a nově i umělou inteligenci...
Tím chci říct, že za mě žádná aktualizace webu už nevrátí a ani se nepřiblíží ke stavu, jaký zde panoval před lety, protože prostě už není zájem. Není zájem ze stran autorů a není zájem ze strany čtenářů. Tak to prostě je :-)
Zavřít to nehodlám, ale nemám víru, že nějaká aktualizace něco změní.
Jediné, co bych chtěl, tak smazat z webu věci, které už nefungují, více upřednostnit fórum, odstranit většinu reklam, ale jinak si myslím že jakákoliv změna, ze zkušenosti z jiných českých projektů na českém internetu, projekt ještě více pohřbí.
Jsem otevřený diskuzi, ale myslím, že si musíme nalít čistého vína a přiznat si, jak se věci mají :-)
Máme tu web, kde řada lidí působí již roky a za mě bude nejlepší, když ti, co chtějí, budou na webu, který znají a v podstatě se vzhledově zakonzervuje (až na malé drobnosti).