Tohle forum mě fascinuje. Když jsem začínal programovat kdysi v 80-kách tak jsem se obvykle neměl koho zeptat, protože programování nikdo neznal. Fora tehdy neexistovaly. A internet ani modem jsem neměl takže ani na BBS-ky jsem nemohl chodit. Na vš jsme měli jednu učebnu počítačů pro celou fakultu, ale tam jsem si mohl rezervovat jenom 2x45 minut týdně :) protože nás bylo moc a počítačů málo. Teď nekonečně mnoho firem hledá techniky a programátory atd. a nikde je nenachází. Na druhou stranu ale každej chce dělat v IT :) to nechápu proč. Když se přihlásim na inzerát, kde hledaj programátora, tak mi odepíšou, že nejsem vhodný a že si vybrali vhodnějšího uchazeče :) Posílal jsem např. svůj cv do jedné firmy 10x po sobě a pokaždé mi odepsali, že si vybrali vhodnějšího uchazeče. To znamená, že např. programátorů je na trhu mraky. Je to až groteskní. Sem na tohle forum chodí málo lidí. To znamená, že všichni všechno vědí a nikdo nic nepotřebuje. A proto tady z nudy diskutujeme o poletujících mouchách a probíráme historii.
Fórum › Offtopic
Změnit název ?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů
Podobná vlákna
Jak změnit TD na TH? — založil pidiďundina
Chcete změnit svět? — založil janmo
Ako zmeniť kódovanie? — založil w3q
Moderátoři diskuze