Gcc + Visual Studio identifikátor "__builtin_free" není definovaný stdio.h – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Gcc + Visual Studio identifikátor "__builtin_free" není definovaný stdio.h – C / C++ – Fórum – Programujte.comGcc + Visual Studio identifikátor "__builtin_free" není definovaný stdio.h – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Beránek
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 7. 2023   #1
-
0
-

Pokouším se rozchodit psaní programů pro Linux ve Visual Studiu. Včera jsem celkem bez problémů vše rzhdil tak, že jsem dokázal přeložit Hello Word z VS na debianu 12.

Dnes po doplnění cest na #include, přeložím i komplikovanější věci. Nicméně narazil jsme na proglem spojeny s stdio.h.  

Hlsá mi to chybu E0020    identifikátor "__builtin_free" není definovaný.    usr\include\stdlib.h

 jeden obrázek za 1000 slov

Připojen obrázek.

Poradíte?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
Kit+15
Guru
20. 7. 2023   #2
-
0
-

#1 Beránek
Co je na tom obrázku?

Co je to za jazyk?

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.36.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Beránek
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 7. 2023   #3
-
0
-

To co vidíte jako kód jsou řádky 222 až 224 v hlavičkovém souboru stdio.h , což je standardni knihovna C. Zde verze z gcc v12.2  (debin 12).

Ono se to u čehokoliv o začíná lomítky blbě pozná, ale  

extern char *tempnam (const char *x

je celkem klasika a základní klíčová slova jazyka C .

Jinak problém vyřešen, v parametrech C /C++ projektu byl špatně definován překladač a i c tak překládal c++, po přepnutí na C překladač se to už přeloží, sice neslinkuje, ale to chce jen nadefinovat cesty pro linker.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
Kit+15
Guru
20. 7. 2023   #4
-
0
-

#3 Beránek
Obecně nemá moc význam zkoumat chyby, které jsou hlášeny uvnitř knihoven. Proto jsem se ptal na jazyk, protože přesně takhle se záměna C a C++ chová.

Na obrázku stále nic nevidím a nejde mi to ani zkompilovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.36.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
JerryM0
Věrný člen
22. 7. 2023   #5
-
0
-

to je divný a ta chybová řádka "Chybí nástroje v 192.168.20.40" to je co ??? ti tam chybí nějaká knihovna ne ? Navíc chyba E0020 je z GCC/Clang kompilátoru

https://community.intel.com/t5/Intel-C-Compiler/Quadruple-precision-float-support-on-icc-18-update-3/m-p/1142661?profile.language=zh-TW&countrylabel=Chile

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:e52a:f552:4c7a:d625:138f...–
Kit+15
Guru
22. 7. 2023   #6
-
0
-

#5 JerryM
Nezkoumej to. Pokud si spleteš C a C++, tak to běžně hází takové nesmysly.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.36.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Visual c++ vs gcc — založil rodinne.baleni.ryze

MS Visual Studio — založil samo

Visual studio + QT — založil staf

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý