Prohlížeč obrázků v JS/Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prohlížeč obrázků v JS/Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProhlížeč obrázků v JS/Jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

oxidián0
Grafoman
9. 8. 2023   #1
-
0
-

nevíte jestli existuje nějaký prohlížeč obrázků, který by uživatelé mohli použít

kde lidi budou moci hodnotit a poslat skrytý koment na fotku (prostě vyjádření názoru k fotce od kohokoliv, ale nebude vidět veřejně jako seznam pod fotkou) taky tam by bylo třeba hlavně dát lajk (prst nahoru dolů, nebo hvězdičky, nebo srdíčko). Případně zamítací nebo schvalovací tlačítko.

Možná i se zjednodušenou php implementací jako příklad?

PS: Navíte proč je celé forum v bílé barvě a světle šedým textem? Zde na mintu v černé barvě, text není k přečtení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.195.–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
21. 8. 2023   #2
-
0
-

(Asi mas na Mintu nastavene, aby ti vnucoval tmavy rezim.)

Pokud neco hodnotis, musis ukladat data na server.Coz se neda napsat jednoduse a uz vubec ne jen v JS (php + mysql, kontrola ip ....).
Pokud chces mit vice moznosti, tak je to na zpusob ankety.

google = simple php start rating

https://phppot.com/php/php-star-rating-system-with-javascript/
pekny navod, ale nevim, zda to uplne pochopis.

Nekde mam php guestbook, ktera nepouziva db a zapisuje to do souboru. Nebo, snad i chat. Ale, v nevim, jakem je to stavu. Kdyby ti neco podobneho stacilo, doporucuji pouzit tabulkovy zapis formatu txt souboru (csv), tak, aby sel otevrit v excelu jako tabulka. Tehdy jsem to nevedel, takze to mam hala bala.
Ty GB jsou nekde v balicku php-files.rar. K tomu si z classes vytahni classu  "export php-array to csv/json/xml/html/array"
https://peter.mlich.cz/…ng/index.htm
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:6804:3858:c36d:c349...–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
21. 8. 2023   #3
-
0
-

A jeste mne napada podobnost s: pocitadlo na strance

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:6804:3858:c36d:c349...–
peter
~ Anonymní uživatel
4002 příspěvků
23. 8. 2023   #4
-
0
-

Zjednodusene by to slo napsat takto:
- otevri soubor nazory.txt
- pridej na konec csv (nebo json) radek: (fotkaid;jmeno/prezdivka;text) = 123;"Pavel";"Pekne"
- zavri soubor

Kdyz si to budes chtit si to budes chtit prohlizet, tak si ten soubor stahnes a vytridis v excelu

htpps://stranka/slozka/nazory.txt

A nebo to ulozis zrovna jako json pole, ktere se da zpracovat javascriptem (a http requestem nebo vlozit jako script tag nazory.js). Ale csv by umel js zpracovat take, jen bys to musel parsovat.

google = json save parse file php
https://www.geeksforgeeks.org/…file-in-php/
https://www.geeksforgeeks.org/…script-json/
https://www.nidup.io/…files-in-php
google = json save parse file js
https://blog.openreplay.com/…-javascript/

Opet nevim, zda to z toho pochopis :) Ty popisy jsou silene! Zakladem jsou funkce
PHP json_encode
PHP json_decode
PHP file_get_contents
PHP file_put_contents
JS JSON.stringify()
JS JSON.parse()

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:a47d:a65e:964b:b3fc...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý