Access – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Access – MS SQL – Fórum – Programujte.comAccess – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

janysek_0
Newbie
8. 11. 2011   #1
-
0
-

  ahojte,

  chtěla bych se zeptat zda někdo umí dělat v accessu databaze. Mám jednoduchou databazi, udělané mám

  návrh s analýzou, ale nevím jak uděla implementaci. 

  Pomohl by mi někdo,děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.47.–
janysek_0
Newbie
26. 11. 2011   #2
-
0
-

prosím nikdo v accessu neumí dělat,

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.105.–
Zed_10
Newbie
22. 2. 2012   #3
-
0
-

Chceš dělat tabulky přímo v Accessu nebo se připojovat k externí databázi? Tvorba formulářů a sestav by problém být neměl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.240.–
Jiri
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
8. 1. 2014   #4
-
0
-

#3 Zed_1 MS ACCESS

Dobry den,

hledam nekoho kdo by mohl zkusit vyresit chybovou hlasku

Připojen obrázek.

ktera se objevi pri ulozeni, zadavani adres prijemcu  pro tisk obalek. (Prace pres TeamViewer). |Diky

Jirka 

hegarovi (zavinac) seznam . cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.103.–
michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
13. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 Jiri
....tak.....řešil jsem to samé.......v sloupci primárního klíče máš některé hodnoty stejné (a to u primárního klíče nelze).......převedl jsem tabulku do exelu (jsem v něm zběhlejší), odstranil duplicitní řádky, zkontroloval, které řádky to byly (aby mi pak ty daty nechyběly), odstranil jsem je pak i v access tabulce a bylo....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.117.216.–
Veronika
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
18. 2. 2014   #6
-
0
-

Dobrý den, mám problém s databází na starem pc mi jela bezchybně teď mi to píše toto při vkládání dat: konrkrétně při vkládání data narození a data vystavení. 

Připojen obrázek.

Mám win 8 předtím jsem měla win 7 vůbec se v tom neorientuji jen tam vpisuji data. Nevím kam vlastně ty soubory s databází dát aby to dobře fungovalo protože předtím jsem to měla v program files ale teď tam mám dva program files, klasicky programfiles a programfiles(86x). jinak ta databáze ty soubory vypadají takto: 

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.10.–
Veronika
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
18. 2. 2014   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.10.–
Filip
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
27. 4. 2014   #8
-
0
-

Hledám někoho kdo umí s MS Access, spěchá!

pište na veleminf zavinac gmail.com, finanční odměna! Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.211.–
kacun
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
21. 5. 2015   #9
-
0
-

ahoj, 

poradil by mi prosím někdo s relacema?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.154.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula

C++ a MS Access — založil DragonBehemont

Access a vb — založil tomj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý