Dobry den je tu niekto kto robi v promoticu? potreboval by som radu ohladom webservera. dakujem
Fórum › Funkcionální programování
Promotic
promotic znamená "propagační" čili reklamy
hmpf, To jsou mi vtipy.
Promotic je scada, a dají se v tom udělat celkem pěkné věci co jsem viděl.
Navíc, kromě lokálního běhu umí zpřístupnit ovládací rozhraní i skrze web. Ale občas se ta webová verze nechová tak úplně stejně jako když to běží v okně. Což asi bude skryto za původním dotazem.
Na domácí chroupání to ale moc není. Free verze je dost osekaná (jen 30 proměných) a v ostatních edicích se za všechno platí (počty proměnných, komunikační drivery - i základní nejsou v ceně,...) . Mají tam ale několik zajímavých driverů co si hned tak snadno nenapíšete.
Ale když tak na to koukám, mám pocit že dřív to byla jejich cenová politika přívětivější.
Sám jsem v tom moc nedělal takže tazateli moc neporadím.
Ale pokud by to někoho zajímalo tak víc info tak na www.promotic.eu
to nebyl vtip, Slovo promotion, mimochodem stejné ve francouzštině, má skutečně význam propagace, reklamní akce. Užívá se obvykle pro první, úvodní reklamní nebo předváděcí akci nového výrobku při uvedení na trh.
Ale OK, díky za ten odkaz. Ten software je zajímavý. Cenově to není tak hrozný. Ve srovnání s tím je třeba NI LabView daleko větší tragédie (cca 5000 britských liber + VAT za 1-roční licenci ). Zkusím ten software prozkoumat. Napadá mne docela dost možností využití pro laboratoře. Uvidíme.
Jednak jsem na stránkách promoticu nenašel žádnou dokumentace, ačkoliv se tam píše cosi o 5000 stránkách. Není tam ke stažení žádný manuál. Je tam jen sporadický seznam názvů funkcí.
Stahnul jsem si verzi 9 promoticu, úspěšně nainstaloval na wokna 7.Zjistil jsem, že v software není žádná dokumentace, nejsou tam žádné příklady, prostě nic. Je to klasický výtvor českých softwarářů. Používat to umí asi jen autor.
#6 remmidemmi
ono je to v pohode.. pouzivame to dlho.. len teraz si zakaznik zmyslel ze by to chcel mat cez webserver a to verzia 7 moc dobre neviem s novym win 10-11.. verzia 7 a 8 je este vbscript a verzia 9 je uz java.. takze sa mi nechce prerabat cely projekt do javy..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno