#5 peter
Dotazník sám čas nemění. Dotazník v Excellu pouze odkudsi downloaduje nějaké programy které změní datum a čas v počítači a ty následně způsobí zablokování počítače.
Celé ty certifikáty mi připjdou tak nějak k ničemu. Na jednom webu státního úřadu se mi před pár dny zasekl prohlížeč. Prostě vytuhnul a pořád se na něčem točil. Po několika pokusech se toho zbavit jsem si všiml problému. Autor, tvůrce nebo snad správce webu nazval adresáře na serveru takto:
https:/ ......./úřad předsedy řízení/oddělení řízení a útvarů ...
prostě v názvu adresářů tam mají česká písmenka ve slovech, která jsou oddělena mezerou. Když jsem se snažil zkopírovat ten pitomý název adresáře, dostal jsem výsledek v uni kódech.
Když jsem se podíval na jejich zdrojový tvar, tak hned v úvodu webu mají volání googla a stahování fontů od googla. Dále následuje stahování nějakého software, skriptu kterým vytváří menu. To stahují odkudsi z Austrálie ( ...com.au). Pak následuje další řádek, kde z nějakého serveru (.net) stahují nějaké knihovny, zřejmě pro to aby jim fungoval chatbox...
K tomu ještě cookies od Googla a výsledej je, že web se šprajcuje. Napsal jsem těm chytrolínům. Odpověď: od chytrolínů: "máte špatný prohlížeč. U nás to funguje".