Dělám věci pro MCU , proto v C, ale větší matematické a algoritmické věci se snažím nejprve odladit na PC a píšu to ve Visual studiu 2022 zpravidla jako konzolovou aplikaci pro windows. Problém je že ve VS není možnost (já jí nenašel) vygenerovat projet pro Windows v C , jen v C++, ano stačí přejmenovat soubor z .cpp na .c ,ale na to občas zapomenu a pak se divím, že mi nepřekládá některé věc, které jsou v C, ale C++ je nepodporuje.
Není nějaká možnost jak VS donutit generovat projekt v C?
Fórum › C / C++
Jak vytvořit ve Visual Studiu projekt v C, ne v C++?
naposled mi to šlo tak, že jsem vytvořil jednoduchý projekt Win32 a přejmenoval jsem příponu z .cpp na .c a ono se to všechno přizpůsobilo samo ...
https://www.youtube.com/watch?v=0PUZbgcIMzg
Ano jak jsem již uvedl v úvodním příspěvku to funguje a já to používám, problém je, že na to sem tam zapomenu a pak napíšete třeba něco jako
char *sql;
sql = "CREATE TABLE Funance(" \
"ID INT PRIMARY KEY NOT NULL," \
"TEMPN TEXT NOT NULL," \
"T1 INT NOT NULL," \
"T2 INT,"
"TR REAL );";
v C je to OK v C++ ne , tak na to čumite a než vám dojde o co go lámete si hlavu kde je problém.
Kdy šlo o nějaký obskurní jazyk řeknu OK, ale C je snad i dnes základní jazyk v řadě systémů, to by těm indickým šmejdům z MS upadli ruce, aby jeho podpora byla ve VS včetetně šablon projektů ? z mého pohledu C poúžívá více lidí než nějaké F#.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů
Podobná vlákna
Proč nejde zkompilovat projekt ve Visual Studiu... — založil oxidián
Update listboxu, projekt ve Visual Studiu C++ 2010 — založil oxidián
Java ve visual studiu — založil deviler
Kódování ve Visual Studiu — založil Anonymní uživatel
Ve Visual Studiu 10 to nejde... — založil XNickX
Moderátoři diskuze