Osekání stringu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Osekání stringu – C / C++ – Fórum – Programujte.comOsekání stringu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Lido
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 11. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,
pomocí funkce getline načítám ze souboru řádek
string radek;
getline(prikazovySoubor,radek);",
který je v podstatě deklarace proměnné v tomto tvaru:
promenna a 0x 0a 23 4e 6b ab

Tento řetězec mám tedy uložený ve string radek. Pro další část programu,ale potřebuji pouze tuto část : 0a 23 4e 6b ab. Problém ovšem nastává v tom, že mezer může být mezi jednotlivými částmi víc (tím odpadá možnost odmazat prvních 10 pomocí for cyklu). Neporadíte mi jak na to? ( Vím o funkce strtok(), ale ta je na chary..., takže to asi není řešení.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.215.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
15. 11. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů

Podobná vlákna

Otazky k stringu ;) — založil Tom@sQo

Ak je string v stringu — založil XGeniuS

Vypsani stringu — založil Tase

Nacteni Stringu — založil dargorar

Parsing Stringu v C++ — založil Martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý