Vypnutí aplikace přes Canvas – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vypnutí aplikace přes Canvas – Java – Fórum – Programujte.comVypnutí aplikace přes Canvas – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
hráč0
Návštěvník
18. 11. 2011   #1
-
0
-

čaute narazil jsem na problém při psaní kódu v J2ME, když chci aplikaci vypnout tak napíše chybu 

  public void keyPressed(int keyCode){
   keyValue = getKeyName(keyCode);   
   keyCodeVal = keyCode;
   if(keyCodeVal==-2 && selected+1<4){selected+=1;}
   if(keyCodeVal==-1 && selected-1>0){selected-=1;}
   if(keyCodeVal==-5){destroyApp(true);}
   repaint();   
  }

a to napíše 

Project settings saved
Building "NovaHra"
C:\WTK22\apps\NovaHra\src\Splash.java:78: cannot find symbol
   if(keyCodeVal==-5){destroyApp(true);}
                      ^
  symbol:   method destroyApp(boolean)
  location: class Splash
1 error
com.sun.kvem.ktools.ExecutionException
Build failed

nvm co mám dělat nevíte prosím jak by to šlo zprovoznit? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.45.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
18. 11. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé

Můžeš si třeba instanci toho midletu předat do canvasu. Takže by to vypadlo zhruba takhle

class MujMidlet extends MIDlet {
    ...
    ... new Splash(this); // <<-- predat
    ...
}

class Splash extends Canvas {
    ...
    private MujMidlet midlet;
    ...
    public Splash(MujMidlet midlet) {
        this.midlet = midlet; // <<-- ulozit
        ...
    }

    public void keyPressed(int keyCode) {
        ...
        midlet.destroyApp(true); // <<-- pouzit
    }
}

A midlet se ukončuje přes notifyDestroyed, předpokládám, že to máš v destroyApp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
hráč0
Návštěvník
18. 11. 2011   #3
-
0
-

no zkusil jsem to takto

disp = Display.getDisplay(this); 
can = new Splash(this); 
disp.setCurrent(can); 

a do Splash

public Splash() { 
try { 
 this.midlet = midlet;
 ii = Image.createImage("/splash.png");  
} catch(Exception e) { 

} 
}
//-----
if(stav==1 || (keyCodeVal==-5 && selected==3)){midlet.destroyApp(true);}

ale nefunguje :(
 

Project "NovaHra" loaded
Project settings saved
Building "NovaHra"
C:\WTK22\apps\NovaHra\src\NovaHra.java:18: constructor Splash in class Splash cannot be applied to given types;
    can = new Splash(this); 
          ^
  required: no arguments
  found: NovaHra
  reason: actual and formal argument lists differ in length
C:\WTK22\apps\NovaHra\src\Splash.java:32: cannot find symbol
      this.midlet = midlet;
          ^
  symbol:   variable midlet
  location: class Splash
C:\WTK22\apps\NovaHra\src\Splash.java:32: cannot find symbol
      this.midlet = midlet;
                    ^
  symbol:   variable midlet
  location: class Splash
C:\WTK22\apps\NovaHra\src\Splash.java:65: cannot find symbol
    if(stav==1 || (keyCodeVal==-5 && selected==3)){midlet.destroyApp(true);}
                                                   ^
  symbol:   variable midlet
  location: class Splash
4 errors
com.sun.kvem.ktools.ExecutionException
Build failed
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.45.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
18. 11. 2011   #4
-
0
-

private MujMidlet midlet;

public Splash(MujMidlet midlet)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
hráč0
Návštěvník
18. 11. 2011   #5
-
0
-

Bomba funguje díky moc ;) popral sem se stim a konečně to funguje fak dík   

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.45.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Vypnutí PC přes usb — založil PAYCZ

C# Vypnutí celé aplikace — založil aTTix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý