Nefungujíci program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefungujíci program – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefungujíci program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
19. 11. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

mám program který má vypsat všechna slova v textu pod sebe ale je problém že to vypíše pouze první slovo a to tolykrát, kolik je tam slov.

například: "ahoj jak se máte" se vypíše jako:

ahoj

ahoj

ahoj

ahoj

kód:

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>

int main(int argc, char *argv[])
{
    FILE *fr, *fw;
    char a;
    int b = 0;
    char str[500000];
  char * pch;
fr = fopen("text.txt", "r");
fw = fopen("slovnizasoba.cz", "w");
while(a = getc(fr), feof(fr) == 0){
        if(a == ' '){
           a = ',';
            }
str[b] = a;
++b;
}
  pch = strtok (str,",.-");
  
  while (pch != NULL)
  {
   fprintf(fw, "%s\n", str);
    pch = strtok (NULL, ",.-");
  }
  fclose(fr);
  fclose(fw);
    system("PAUSE");
    return EXIT_SUCCESS;
}

prosímvás co s tim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
19. 11. 2011   #2
-
0
-

Možná vypisuj ta slova, co ti vrací strtok a ne pořád str :)

A jestli to máš třeba do školy, tak načítání celého souboru do paměti (a po znacích) asi není nejlepší nápad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
dragon124-10
Stálý člen
20. 11. 2011   #3
-
0
-

nn do školy to neni (informatika nam zacne az za rok tak se pri ni alespon konecne naucim googlit)

uz sem to vyresil uplne jinak ale dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Nefungující obrázky — založil dragon124

Nefungující raw_input() — založil kukla

Nefungující login — založil Krupy(nejede login)

Nefungujici kod — založil shockwave

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý