Podivne vykreslovani a pozicovani v IE – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Podivne vykreslovani a pozicovani v IE – CSS – Fórum – Programujte.comPodivne vykreslovani a pozicovani v IE – CSS – Fórum – Programujte.com

 

29. 11. 2006   #1
-
0
-

Mam takovy problemek s pozicovanim v IE - uz jsem zkousel vse na co jsem narazil, ale nic nevedlo ke 100% reseni.

jak to vypada:

http://bax.xhaven.net/servis/div.htm


- ve Firefoxu je vse OK, IE vykresli spatne:
- cerny ram ujede nekam doprava pri dlouhem textu
- levy a pravy ram se neroztahnou az dolu

pokud vas neco napada jak na to, jsem moc zvedavy.

Dikas,
Bax.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 11. 2006   #2
-
0
-

To mas z toho, ze pouzivas position:absolute ;)

Podivej se na nejake poradne tutorialy ohledne css layoutu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
29. 11. 2006   #3
-
0
-

To CommanderZ:

hmm.. dik :( uz jsem zkusil fakt vsechno, proto pisu sem

- procentne to delat nemuzu, protoze vlevo mam menu a to nejde furt
zmensovat - to pak text utece ven, protoze IE neumi min-width

- nemuzu pouzit width: auto, protoze ho IE blbe interpretuje a navic
ma IE bug, ze kdyz pouziju auto prestane fungovat overflow (ten potrebuju)

- pouziju-li relativni pozicovani, tak pri preteceni divu se pravy div hodi pod levy... atd.

napada te jeste neco?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 11. 2006   #4
-
0
-

Nepouzivej zadny position, pouzij floaty. Na min-width jsou triky jak to obejit, gogli treba "min-width ie". Dela se to nejak velmi jednoduse pres expressiony.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Podivné chování jazyka C++ — založil NeprijemnePrekvapeny

Podivně fungující switch — založil spider-x

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý