Zdravím, přemýšlím o založení svého nového emailu, a hledám nejlepší řešení. Nabízí se otázka, můžeme ti něco doporučit, a říct důvod, proč si myslíte že je "lepší" než jiný? Google, Microsoft, Seznam, centrum, ...
Díky :-)
Zdravím, přemýšlím o založení svého nového emailu, a hledám nejlepší řešení. Nabízí se otázka, můžeme ti něco doporučit, a říct důvod, proč si myslíte že je "lepší" než jiný? Google, Microsoft, Seznam, centrum, ...
Díky :-)
No právě toho klienta... Nebo prostě spíš webové rozhraní
Dobrý rozhraní ma seznam, gmail i hotmail...spíš bych zvážil možné budouci nevýhody jako třeba, že seznam ti email po 6ti měsících po nepřihlášení ruší apod...
Pokud email nema vylozene zastarale web rozhrani, tak si zvyknes na vse :) Jde o předchozí návyky, jestli jsi např. zvyklý používat štítky v gmailu, tak jinde to nejde :)
Osobní zkušenost mám jenom s centrum a gmail. Přechod z centrum na gmail byl jako přesednout za Favorita do Superb. Jezdit se dá v obou, ale nyní mě netrápí spam, mám jeden kontakt i na IM (XMPP) a vlastně i volání, mají dobrého mobilního klienta a spoustu dalšího okolo , prostě ... google je super :). A je lepší velkému bratrovi ty svoje data dávat dobrovolně, než aby je musel pracně získávat ;).
Zasláno z mobilního telefonu.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku