Emal? Který? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Emal? Který? – Offtopic – Fórum – Programujte.comEmal? Který? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

TenKterySeTaze
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, přemýšlím o založení svého nového emailu, a hledám nejlepší řešení. Nabízí se otázka, můžeme ti něco doporučit, a říct důvod, proč si myslíte že je "lepší" než jiný? Google, Microsoft, Seznam, centrum, ...

Díky :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.185.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
22. 11. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé

Já myslím, že e jedno, jaký máš email, když máš dobrého klienta :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
TenKterySeTaze
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 11. 2011   #3
-
0
-

No právě toho klienta... Nebo prostě spíš webové rozhraní

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.185.–
X30
Newbie
22. 11. 2011   #4
-
+2
-
Zajímavé

Dobrý rozhraní ma seznam, gmail i hotmail...spíš bych zvážil možné budouci nevýhody jako třeba, že seznam ti email po 6ti měsících po nepřihlášení ruší apod...

Pokud email nema vylozene zastarale web rozhrani, tak si zvyknes na vse :) Jde o předchozí návyky, jestli jsi např. zvyklý používat štítky v gmailu, tak jinde to nejde :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.59.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 11. 2011   #5
-
0
-

Osobní zkušenost mám jenom s centrum a gmail. Přechod z centrum na gmail byl jako přesednout za Favorita do Superb. Jezdit se dá v obou, ale nyní mě netrápí spam, mám jeden kontakt i na IM (XMPP) a vlastně i volání, mají dobrého mobilního klienta a spoustu dalšího okolo , prostě ... google je super :). A je lepší velkému bratrovi ty svoje data dávat dobrovolně, než aby je musel pracně získávat ;).

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý