Provedení scriptu po návratu AJAX – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Provedení scriptu po návratu AJAX – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProvedení scriptu po návratu AJAX – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
24. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

mám problém s provedením scriptu poté co ho vrátí AJAX.

V HTML volání

   <div id="nahrada" />
   <script type="text/javascript">
       NahradaRequest("<xsl:value-of select="/DOCUMENT/DATA/ITEM/OID"/>"); 
   </script> 

JS
    function NahradaRequest(a_oid) 
    {
       xHttpNahrada = VytvorXMLHttp();
       xHttpNahrada.onreadystatechange = ZmenaStavuNahrada;
       xHttpNahrada.open("GET", www + "?action=NAHRADA&AJAX=TRUE&OID=" + a_oid, true);
       xHttpNahrada.send(null);
    }
    
    function ZmenaStavuNahrada() 
    { 
       if(xHttpNahrada.readyState==4 && xHttpNahrada.status==200) {
            document.getElementById('nahrada').innerHTML = xHttpNahrada.responseText;
        } else if (xHttpNahrada.readyState>0 && xHttpNahrada.readyState<4) {
            document.getElementById('nahrada').innerHTML = '<img alt="Wait" src="http://static.local/images/loading.gif" />';
        } 
    }   

Přijedemi požadovaný obsah i se scriptem, ale script se nezavolá. Zkoušel sem i alert() a také nic. Nelze provést script vrácený ajaxem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
asdasd
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
29. 11. 2011   #2
-
0
-

Skript vrácený ajaxem lze provést pomocí funkce eval(). To ovšem nedoporučuju, lepší je předat ajaxem jenom parametry a podle nich potom uzpůsobit skript.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.95.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý