Pokus o "registraci" – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pokus o "registraci" – .NET – Fórum – Programujte.comPokus o "registraci" – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
davidus
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
24. 11. 2011   #1
-
0
-

Opět zdravím. Chtěl jsem se pokusit udělat takovou menší "registrace" a mám problém s tím že program proběhne v pořádku, ale žádný soubor s údaji se nevytvoří.

Zde je kód registračního formu:

using System;
using System.Drawing;
using System.Windows.Forms;
using System.IO;

namespace login_register
{
	/// <summary>
	/// Description of regform.
	/// </summary>
	public partial class regform : Form
	{
		public regform()
		{
			InitializeComponent();
		}
		
		void RegsClick(object sender, EventArgs e)
		{
			string cesta = Directory.GetCurrentDirectory();
			string uloz = cesta + "@user.pgg";
			
			StreamWriter sw = new StreamWriter(uloz, true);
			sw.WriteLine(user.Text + "\n" + pass.Text + "\n" + mail.Text);
			sw.Close();
			MessageBox.Show("You're registred now!");
			this.Hide();
		}
	}
}

Za odpovědi předem děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
Reklama
Reklama
davidus
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
24. 11. 2011   #2
-
0
-

Přikládám ještě kód hlavního formu(ale myslím si, že to není potřeba):

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Drawing;
using System.Windows.Forms;
using System.IO;

namespace login_register
{
	/// <summary>
	/// Description of MainForm.
	/// </summary>
	public partial class MainForm : Form
	{
		public MainForm()
		{
			
			InitializeComponent();
			
		}
		
		
		
		void RegbuttClick(object sender, EventArgs e)
		{
			regform reg = new regform();
			reg.Show();
			
		}
	}
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
Tchibo0
Návštěvník
24. 11. 2011   #3
-
0
-

#1 davidus

 GetCurrentDirectory() nakonec nedava lomitko a ten zavinac mozna spis mel bejt pred zavorkou ale v nazvu muze bejt tak proc ne.
skusil bych:

string cesta = Directory.GetCurrentDirectory();
string uloz = cesta + @"\user.pgg";
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.25.–
Tchibo
Tchibo0
Návštěvník
24. 11. 2011   #4
-
0
-

#3 Tchibo
jinak pokud jde o lomitko tak bud musi bejt @"\" pred zavorkou a nebo ty lomitka 2x "\\"

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.25.–
Tchibo
davidus
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
24. 11. 2011   #5
-
0
-

Okej, díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 71 hostů

Podobná vlákna

Muj první pokus — založil Mar.ko

Druhy pokus web — založil mort

Prvni pokus web — založil mort

Vytvoření souboru pokus.txt — založil Jeyekomon

Zaplatím za registraci — založil Yety

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý