Automatické držení titlebaru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Automatické držení titlebaru – C / C++ – Fórum – Programujte.comAutomatické držení titlebaru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,vkládám do konzole obrázek...ale ten tam je pokud je ve smyčce a držím titlebar,a já bych potřeboval vědět jak udělat automatické držení titlebaru,neví někdo jak na to?Dík za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 11. 2011   #2
-
0
-

Obrázek v konzoli? :o

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 11. 2011   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 11. 2011   #4
-
0
-

Mě nejde o to jak, jednou je to okno, tak to do něj nejspíš půjde. Jde mi o to, že to je "úkol" pro okýnkovou aplikaci, tj. že není důvod vykreslovat bitmapu do textové konzole. Nebo ty nějaký dobrý důvod máš?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 11. 2011   #5
-
0
-

Já myslím ,že jako doplněk pro konzolu by to nebylo špatný,třeba obrázky do textové hry.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
27. 11. 2011   #6
-
0
-

Ovšem bude ti fungovat právě jen v oknech tj. na "čisté" konzoli ne. A tudíž nebylo by lepší to udělat jako klasickou okenní aplikaci než se snažit ohnout konzolové okno k něčemu, na co nebylo dělané?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
27. 11. 2011   #7
-
0
-

Ta konzole si prostě musí zvyknout,že do ní chcu dávat i jiný věci než jen text  .

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
27. 11. 2011   #8
-
0
-

#7 code
Ty si musíš zvyknout, že konzole je textová.

Přinejmenším tam chybí message loop, viz. google/msdn.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Podobná vlákna

Mys drzeni — založil liska11

Automatické Spustenie — založil AnonImouS

Automatické doplňování — založil Sámo

Automatické vykonávanie — založil Anonymní uživatel

Automatické přihlášení — založil fire@genius.cz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý