C# vytvoreni ikony/prekopirovani – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# vytvoreni ikony/prekopirovani – .NET – Fórum – Programujte.comC# vytvoreni ikony/prekopirovani – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Silent
~ Anonymní uživatel
166 příspěvků
28. 11. 2011   #1
-
0
-

Zdravim delam pod xp, a posousim pre prekopirovat/vytvorit ikonu na plose z

C:\Dokument and Settings\user\Nabidka Start\Programy\program

chci do dostat na plochu.

string desktopPath = string.Empty;
            desktopPath = string.Concat(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Desktop), "\\program");

            string shortcutName = string.Empty;
            shortcutName = string.Concat(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Programs),"\\program");

System.IO.File.Copy(shortcutName, desktopPath, true);

Ale bohuzel mi v v 

System.IO.File.Copy(shortcutName, desktopPath, true);

vyhodilo vyjimku Acces C:\Document and Settings\Nabidka Start\Programy\program is denied.

Kdyz u xp bych mel met prava primarne jako admin, tak nevim proc to pada

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
28. 11. 2011   #2
-
0
-

#1 Silent
Tady není moc co řešit. Buď program nemá dostačující oprávnění nebo už soubor existuje a je používán (resp. je read-only).

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
28. 11. 2011   #3
-
0
-

Ještě můžeš zkusit povolat na pomoc IShellLink :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
silent0
Stálý člen
28. 11. 2011   #4
-
0
-

#2 djanosik
Ohledne toho read-only, jdou prenastavit atributy, i na kopirovani?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 11. 2011   #5
-
0
-

Tak pokud ho máš read-only, tak ti ani IShellLink nepomůže :). A jinak atributy jdou přenastavit souboru nebo kopírování se provádí i s jeho atributy: 

File.SetAttributes(shortcutName, FileAttributes.Normal);
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
silent0
Stálý člen
29. 11. 2011   #6
-
0
-

dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Ikony aplikácie — založil Trebor

Ikony Windows — založil micro.21

VS toolbox ikony — založil Jirka

Extrahovat ikony — založil kontajner

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý