[Vysvetlenie] return mimo metody – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[Vysvetlenie] return mimo metody – .NET – Fórum – Programujte.com[Vysvetlenie] return mimo metody – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
aspnoob
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 11. 2011   #1
-
0
-

Ahojte.

Mozete mi prosim vysvetlit, ako funguje tento kod ? 

if(Page.IsValid) return;

Zrejme ide o to, ze kod bude pokracovat, len ak bude IsValid true, ale skor by som cakal zapis

if(Page.IsValid)

{

 // dalsi kod ... 

}

Uz som sa par krat stretol s pouzitim "return" mimo metody (napr aj v JS), ale stale mi nie je jasne ako presne to funguje. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.87.–
Reklama
Reklama
aspnoob
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 11. 2011   #2
-
0
-

#1 aspnoob
a jo. Ten ked bol if(!Page.IsValid) return;

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.87.–
30. 11. 2011   #3
-
0
-

#2 aspnoob
Ano, pak je zápis obou ekvivalentní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2011   #4
-
0
-

uplne ekvivalentni by i tak nebyl... return totiz ukonci vykonavani nejake funkce/metody (nic za nim uz se neprovede)

(narozdil od pascalu kde se da navratova hodnota menit a neukoncuje to okamzite beh funkce)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Vysvetlenie — založil cheki

Vysvetlenie .NET — založil me.name

Vysvetlenie kodu — založil marek17

Vysvetlenie pls — založil lukino

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý