Otevření souboru ve vlastní aplikaci – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Otevření souboru ve vlastní aplikaci – Visual Basic – Fórum – Programujte.comOtevření souboru ve vlastní aplikaci – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
PN
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
30. 11. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřeboval bych poradit jak otevřít soubor např. TXT ve svém programu. Přes dialogové okno to je OK.
Chtěl bych to ,ale přímo otevřít přímo z windows. jako např. Dvojklik na Wordovský dokumet a ten spustí Word a rovnou se v něm otevře vybraný dokument.

Jak přiřadím program k tipu souboru ve Windows vím, ale nevím jak si windows mají předat data s programem.

Předem díkec

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.53.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2011   #2
-
0
-

Slysel si nekdy o parametrech programu? je to pojem z jedne oblasti woknouzu, kterych se moc uz nevi (neco jako ze drive existovaly i diskety) - kazdopadne se predaji spoustene soubory jako parametry programu

- no proste mrkni na to a budes mit reseni

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
PN
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
30. 11. 2011   #3
-
0
-

#2 KIIV

o parametrech jsem slyšel, ale spíš jsem čekal, že mi dáte tip jak na to nebo který parametr to je :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.53.–
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2011   #4
-
0
-

zadny to neni... proste se to spusti s tema souborama jako parametry...

tj:     blabla.exe soubor1.txt soubor2.txt soubor3.txt .....   musis to akorat zpracovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
PN
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
30. 11. 2011   #5
-
0
-

#4 KIIV
máš nějaký příklad nebo odkaz na zpracování takovýchto parametrů?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.172.–
KIIV+42
God of flame
30. 11. 2011   #6
-
0
-

google: "visual basic command line parameters"

ve VB sem s tim nedelal... znam to jen v C/C++, pascalu, php, perlu, .........

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý