Vytvorenie otazky co najjednoduchsie – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvorenie otazky co najjednoduchsie – Java – Fórum – Programujte.comVytvorenie otazky co najjednoduchsie – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Andrea
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
30. 11. 2011   #1
-
0
-

Ahojte. už som skoro aj zúfala potrebovala by som vytvoriť otázku v JAVA kóde ale neviem ako. Skúšala som veľa spôsobov a ani jeden mi nevyšiel. Prosím vás mohli by ste mi tu poslať nejakú ukážku v kóde. ďakujem  

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Reklama
Reklama
werixon0
Návštěvník
30. 11. 2011   #2
-
0
-

Co to znamena vytvorit otazku??? Jestli shanis naky generator tak treba takhle:

public class Otazka {

static String [] pole = {"Kolik ti je?","Jak se mas?","Co ty na to?"};

public static void main(String[] args) {
  Otazka ot = new Otazka();
 
  System.out.println("Generovana otazka: " + ot.generuj(pole.length));
 

}

private String generuj(int pocet) {
  int pomoc = (int)(Math.random()*pocet);
  return pole[pomoc];
}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.175.–
Andrea
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
30. 11. 2011   #3
-
0
-

Mne ide o to hlavne, že človek si zapne ten class a vyskočí mu otázka a on sám zadá správnu odpoveď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
werixon0
Návštěvník
30. 11. 2011   #4
-
0
-

Co znamena "zapne ten class" ??? jako myslis spustit tridu? tady ti dam malinkatou napovedu........hlavne to neobslehni, protoze je to prasarna.

import java.util.Scanner;

public class Otazka {

/**
  * @param args
  */
;
static String[] pole = { "Kolik ti je?", "Jak se mas?", "Co ty na to?",
   "Proc ja", "Zrovna ty??" };
static String[] odpoved = { "1", "2", "3", "4", "5" };

public static void main(String[] args) {
  Otazka ot = new Otazka();
  Scanner sc = new Scanner(System.in);

  int p = ot.generuj(pole.length);
  System.out.println("Generovana otazka: " + pole[p]);
  System.out.println("napis odpoved");
  String odpoved = sc.next();
  if (ot.reaguj(odpoved, p)) {
   System.out.println("Gratuluji");
  } else {
   System.out.println("No to teda neeeeeee.");
  }

}

private boolean reaguj(String odpoved2, int p) {
  if (odpoved2.equals(odpoved[p])) {
   return true;
  } else {
   return false;
  }
}

private int generuj(int pocet) {

  return (int) (Math.random() * pocet);
}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.175.–
XANI0
Newbie
11. 12. 2011   #5
-
0
-

Ako by sa to dalo cez dvojrozmerné pole ??? nejaký príklad poprosim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
11. 12. 2011   #6
-
0
-

jediné co mě napadá, je mít v prvním sloupci otázku a v druhém správnou odpověď...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
XANI0
Newbie
11. 12. 2011   #7
-
0
-

Ja som rozmyslal nad tym dvojrozmerným polom asi takto jedno pole budu otazky a druhe pole by boli odpovede ale neviem ako nato

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
werixon0
Návštěvník
11. 12. 2011   #8
-
0
-

takse podivej nahoru na kod.......

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.175.–
XANI0
Newbie
11. 12. 2011   #9
-
0
-

Videl som ale rozmyslal som nad tym  int [][]nieco=int [5][3]   

a potom nieco[1][0]=otazka
nieco[1][1]=odpoved1
nieco[1][2]=odpoved2
...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

Vytvorenie PDF — založil Smokie

Vytvorenie suboru — založil olgo

Vytvorenie programu v C++ Builder — založil Capricorn7

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý