Generování čtevrcové mřížky dynamickým kreslením? – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Generování čtevrcové mřížky dynamickým kreslením? – Flash – Fórum – Programujte.comGenerování čtevrcové mřížky dynamickým kreslením? – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Jan Petružálek
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 12. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, s flashem teprva začínám a potřebuji poradit s jedním problémem.:

function vykresliMrizku1() {
	var a:Number;
	a = 0;
	for (i=1; i<5; i++) {
		namebox = "box"+i;
		_root.createEmptyMovieClip(namebox, i);
		with (_root.namebox) {
			lineStyle(0, 0x000000, 100);
			beginFill(0x000099, 100);
			moveTo(450+a, 400+a);
			lineTo(454, 400);
			lineTo(454, 404);
			lineTo(450, 404);
			lineTo(450, 400);
			endFill();
			a = a+i;
			//trace(getProperty(_root.namebox, _name));
		}
	}
}

potřeboval bych aby se mi vygenerovali n 2x2 ctvercu vedle sebe a kazdy mel jmeno box + i z for cyklu. Movie clipy se jmeny se mi vygeneruji, ale uz se mi nevykresli. Pravdepodobne nespravne pouzivam funkci with nebo nevim. Prosim o radu... Poměrně to spěchá...

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.24.–
Jan Petružálek
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 12. 2011   #2
-
0
-

chybí mi tam: 

_root.namebox.endFill();

ale tím to není...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.24.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
2. 12. 2011   #3
-
0
-

Takhle by to mohlo jít

with (_root[namebox])

Nebo takhle

var box = _root.create...
with (box)
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jan Petružálek
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 12. 2011   #4
-
0
-

#3 zlz
Aha, rozumím...

Děkuji mnohokrát...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.24.–
weroro0
Návštěvník
5. 12. 2011   #5
-
0
-

Mimochodom.

getProperty(_root.namebox, _name);

To sa už nepoužíva. Úplne stačí  

_root.namebox._name
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Javascript (ES5, ES6+) / Typescript Developer, Vanilla Front-end ninja, HTML, CSS specialist

Hlúpa otázka vzniká ako reakcia na nedostatok relevantných informácií.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý