Month Calendar - BOlded Dates – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Month Calendar - BOlded Dates – Visual Basic – Fórum – Programujte.comMonth Calendar - BOlded Dates – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Trebor0
Stálý člen
3. 12. 2011   #1
-
0
-

poradte mi pls ako by to malo byť ::

MonthCalendar2.AddBoldedDate(MonthCalendar2.SelectionRange)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
Trebor0
Stálý člen
7. 12. 2011   #2
-
0
-

pllls strasne to potrebujem :(
staci link na nejaku stranku kde to je ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
Trebor0
Stálý člen
8. 12. 2011   #3
-
0
-

ja by som vlastne potreboval niečo takéto: "MonthCalendar2.AddBoldedDate(MonthCalendar2.SelectedDate)" lenže hodnota SelectedDate neexistuje tak preto sa pýtam tu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
12. 12. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

Předpokládám, že se má zobrazit tučně aktuální datum. Prostě tam dej aktuální datum, myslím si že by to mělo jít. K ukázce přikládám kod, ale je to směs VB6 a VB .net :-D

Dim dTest as Date

dTest = DateValue(Now)

MonthCalendar1.AddBoldedDate(dTest)
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Trebor0
Stálý člen
13. 12. 2011   #5
-
0
-

aktuálni dátum viem, ale označený dátum hocijaký iný ktorý si vyberiem tak aby po kliknutí na tlačítko sa zvýraznil ten ktorý som označil....

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.4.–
pistolnik0
Newbie
15. 12. 2011   #6
-
0
-

#5 Trebor
Zkus něco takového: 

Private Datum As Date

Private Sub MonthCalendar1_DateChanged(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DateRangeEventArgs) Handles MonthCalendar1.DateChanged
        MonthCalendar1.MaxSelectionCount = 1
        Datum = MonthCalendar1.SelectionRange.Start
End Sub

Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        MonthCalendar1.AddBoldedDate(Datum)
        MonthCalendar1.UpdateBoldedDates()
End Sub
Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.120.–
Trebor0
Stálý člen
15. 12. 2011   #7
-
0
-

preco je tam Private Datum As Date a nie Dim Datum As Date ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.196.–
pistolnik0
Newbie
15. 12. 2011   #8
-
0
-

#7 Trebor
Dim deklaruje a alokuje místo pro proměnnou, Private, Public a další jsou modifikátory přístupu (např. Public u proměnné zaručí, že k ní jde přistupovat i odjinud, nejen ze souboru ve kterém je definována.

Zápisy: 

Private prom As Date
Dim prom As Date

jsou ekvivalentní, častěji narazíš na ten druhý zápis. Při použítí Dim se počítá, že jde o privátní proměnnou a tak se tam Private nepíše. Kdybys ho napsal před Dim, tak ti Dim zmizí a vznikne ti první zápis, podobně s použitím modifikátoru Public

Nepíše se: 

Public Dim prom As Date

ale  

Public prom As Date

Čili použít Dim místo Private v tom kódu co jsem napsal výše je naprosto v pořádku. A pokud použiješ u proměnné modifikátor přístupu lze Dim vynechat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.120.–
Trebor0
Stálý člen
16. 12. 2011   #9
-
0
-

ako môžem zistiť či je dnešní (nie označený) dátum zvýraznení niečo na spôsob    If...Then. díkes

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.196.–
pistolnik0
Newbie
16. 12. 2011   #10
-
0
-

#9 Trebor
Nevím, či jsem to správně pochopil, chceš zjistit zda je dnešní datum již označený(BoldDate)? 

 If MonthCalendar1.BoldedDates.Contains(Date.Today) Then
            MessageBox.Show("Dnešní datum je zvýrazněný")
 End If
Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.120.–
Trebor0
Stálý člen
16. 12. 2011   #11
-
0
-

jj dobre si to pochopil a dííky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

MonthCalendar — založil radEg

MonthCalendar select date — založil Mutagen

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý