Databaze .xls – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databaze .xls – Delphi – Fórum – Programujte.comDatabaze .xls – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub Doucek0
Stálý člen
7. 3. 2006   #1
-
0
-

Reaguju tak trochu na mimochodem velmi pěkný článek na [url=http://zive.cz/h/Programovani/AR.asp?ARI=100961&CAI=2091]zive.cz[/url]
Potřeboval bych databázi BDE s tabulkou v excelu ale když chci změnit TableName tak to po mě vyžaduje heslo! pls help

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Reklama
Reklama
Kamil Sk?la0
Návštěvník
8. 3. 2006   #2
-
0
-

tusim ze v table je takova chytra vlastnost na heslo, ktera je standartne TRUE a musis ji dat na FALSE a pak uz te neotravuje, ale musel bych se jeste kouknout.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
Jakub Doucek0
Stálý člen
8. 3. 2006   #3
-
0
-

Bohužel nic takového tam není nebo jsem to nenašel :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Kamil Sk?la0
Návštěvník
8. 3. 2006   #4
-
0
-

pouze si to nenasel.
Mala zmena , je to na komponente Database a ta vlastnost se jmenuje "Login Prompt" , standartne je True, musis ji zmenit na False a nastavir prihlasovaci udaje a pak se ti bude prihlasovat automaticky a uz te nebude otravovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
Jakub Doucek0
Stálý člen
15. 5. 2006   #5
-
0
-

Bohu?el nevím pro? ale furt se nevede :(( P??e mi to po??d invalid params. Ned? se t?eba n?jak z excelu exportovat tabulka do n?jak?ho form?tu kter? tohle po m? cht?t nebude?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Z *.xls to TStringGrid — založil Budko

Vzorce xls -> Java — založil OndraZ

Problem s exportom do xls — založil syphon

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý