Moznost zmazania vlakna vo fore a indexovanie – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Moznost zmazania vlakna vo fore a indexovanie – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comMoznost zmazania vlakna vo fore a indexovanie – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

Lux0
Newbie
4. 12. 2011   #1
-
0
-

Nechapem preco, na vacsine for, nie je funkcia, aby si autor topicu, nemohol zmazat cele vlakno.

Predsa len, autor by mal mat na to pravo.

Alebo aspon keby bola funkcia, aby sa dalo vypnut indexovanie pre konkretne vlakna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.170.231.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 12. 2011   #2
-
0
-

#1 Lux
Předně proto, že si lidé většinou dají práci s tím, aby odpověděli a není v zájmu autorů ani nás, aby bylo poté vlákno smazáno. Naopak, je tu pro ostatní - když někdo bude mít stejný problém, může mu dané vlákno pomoci ho vyřešit.

Fórum je tu od toho, aby pomáhalo všem a z řešení se mohli poučit i ostatní.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.158.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Lux0
Newbie
8. 12. 2011   #3
-
0
-

#2 Curo
Dobre, mas pravdu, ale aj tak si myslim, ze autor topicu by mal mat aspon moznost zapnut / vypnut indexovanie. Niekto proste nechce aby bolo vlakno indexovane a chce len poradit - moj nazor.

Ale co neznasam najviac, je, ked nejaky web nema funkciu na zmazanie uctu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.170.231.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
8. 12. 2011   #4
-
0
-

#3 Lux
Ohledně práva bych nediskutoval, autor příspěvku souhlasí s podmínkami na serveru, na který píše a právo na smazání - či cokoliv jiného - je tedy obvykle jen o názoru provozovatele.

Já vyhovuji skoro všem požadavkům, které mi byly zaslány - ať už se jedná o cokoliv, většině čtenářů jsem vyhověl se vším :-).

Vypnout indexování neumožňujeme ani systémově, ani ručně, protože k tomu nejsou pádné důvody. Pokud chce člověk poradit bez sdílení výsledku, není na to vhodné veřejné fórum, což toto je.

Ale co neznasam najviac, je, ked nejaky web nema funkciu na zmazanie uctu.

Pokud je to narážka na Programujte.com, tak to takový odkaz má - http://programujte.com/…smazat-ucet/

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.158.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý