Nechapem preco, na vacsine for, nie je funkcia, aby si autor topicu, nemohol zmazat cele vlakno.
Predsa len, autor by mal mat na to pravo.
Alebo aspon keby bola funkcia, aby sa dalo vypnut indexovanie pre konkretne vlakna.
#1 Lux
Předně proto, že si lidé většinou dají práci s tím, aby odpověděli a není v zájmu autorů ani nás, aby bylo poté vlákno smazáno. Naopak, je tu pro ostatní - když někdo bude mít stejný problém, může mu dané vlákno pomoci ho vyřešit.
Fórum je tu od toho, aby pomáhalo všem a z řešení se mohli poučit i ostatní.
#2 Curo
Dobre, mas pravdu, ale aj tak si myslim, ze autor topicu by mal mat aspon moznost zapnut / vypnut indexovanie. Niekto proste nechce aby bolo vlakno indexovane a chce len poradit - moj nazor.
Ale co neznasam najviac, je, ked nejaky web nema funkciu na zmazanie uctu.
#3 Lux
Ohledně práva bych nediskutoval, autor příspěvku souhlasí s podmínkami na serveru, na který píše a právo na smazání - či cokoliv jiného - je tedy obvykle jen o názoru provozovatele.
Já vyhovuji skoro všem požadavkům, které mi byly zaslány - ať už se jedná o cokoliv, většině čtenářů jsem vyhověl se vším :-).
Vypnout indexování neumožňujeme ani systémově, ani ručně, protože k tomu nejsou pádné důvody. Pokud chce člověk poradit bez sdílení výsledku, není na to vhodné veřejné fórum, což toto je.
Ale co neznasam najviac, je, ked nejaky web nema funkciu na zmazanie uctu.
Pokud je to narážka na Programujte.com, tak to takový odkaz má - http://programujte.com/…smazat-ucet/
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku