Co je lepsi? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Co je lepsi? – .NET – Fórum – Programujte.comCo je lepsi? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
office
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 12. 2011   #1
-
0
-

Jaky zpusob naplneni instance je lepsi? 

Auto a = new Auto() { Rychlost = 100, Znacka = "Audi",... };

nebo  

Auto a = new Auto();
a.Rychlost = 100;
a.Znacka = "Audi";

nebo 

Auto a = new Auto(100, "Audi",...);
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.120.–
Reklama
Reklama
6. 12. 2011   #2
-
0
-

#1 office
Homer by to řekl asi takhle: "Ani jedno, obojí!". První dva zápisy jsou ekvivalentní. Třetí zápis předává hodnoty v konstruktoru, jedná se o řešení povinných závislostí (bez nich nelze objekt vytvořit). Všechny zápisy lze podle potřeby kombinovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Kovboj
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 12. 2011   #3
-
0
-

Ak mas vela vlastnosti, ktore zadavas - aj ked je to viacej kodu, ja by som preferoval druhy zapis pred prvym. Pri krokovani vies dat v prvom pripade breakpoint len na "cely" riadok a v pripade chyby ti to zastavi na celom zapise, nie na konkretnej chybe. Napr. ak mapujes struktury z jedneho zdroja do ineho a zdochne to s "Object reference not set..." tak musis hladat manualne kde to kape. Ak pouzijes druhy zapis, zastavi to na konkretnom riadku, kde problem je.

Prve riesenie pri malych strukturach sa mi ale zda elegantnejsie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.36.–
14. 12. 2011   #4
-
0
-

#3 Kovboj
I v prvním případě lze kód rozepsat na více řádků, ale jestli k nim lze nastavit breakpoint, to popravdě nevím (mělo by to jít).

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Co je lepší? — založil peťan

Lepší directsound — založil honzik31

Která je lepší — založil Roman

Lepší zápis podmínky — založil Kuba

TCP/ UDP ...co je lepší?... — založil Mega.Lama

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý