Chat – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chat – PHP – Fórum – Programujte.comChat – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Zelenac140
Newbie
6. 12. 2011   #1
-
0
-

Dobrý deň, učim sa robiť chat do školy trochu zložitej ši a potrebujem poradiť lebo neviem s tým pohnuť...

Vybere mi iba z DB jedneho odosielatela  čo si aktualne snim piše ale ked som skušal aby viaceri pisali si spolu tak to nešlo..... Prosim o pomoc... Ďakujem

   require_once ('db.inc.php');
    do {
        if (!OpenDB()) break;
                              
         //Vyber chatu      
         $sql = "select * from chat where klient = '$klient' AND redaktor = '$redaktor' AND stav = '1' ORDER BY  `id` ASC ";
         $result = mysql_query($sql);
         while ($row = mysql_fetch_object($result)):
           
            $id = $row->id;          
            $meno_zakaznika = $row->uzi_meno;
            $email_zakaznika = $row->uzi_email;
             
              if ($meno_zakaznika == "")
               {
                $meno_zakaznika = "Zakaznik";
               }      
           
            //Vyber klient   
             $sql = "select * from uzivatelia where id = '$redaktor'";
             $result = mysql_query($sql);
             while ($row = mysql_fetch_object($result)):
             
                 $meno_redaktora = $row->nick; 

             endwhile;  
                          
             //Vyber spravy    
             $sql = "select * from sprava where chat = '$id'";
             $result = mysql_query($sql);
             while ($row = mysql_fetch_object($result)):
             
              $text = $row->text;
              $time = $row->time;
              $autor = $row->autor;
              
              if ($autor == "1")
               {
                $autor = $meno_redaktora;
               }
              else
               {
                $autor = $meno_zakaznika;
               }             
              
              echo "$autor/$time<br> $text<br>";
              
                 if ($id != "" AND $text == "")
                  {
                      echo "Novy zakaznik dosiel";
                  }
                  
               endwhile; 
     endwhile;   
           mysql_close();                                            
           } while (false); 

ďakujem za pomoc ak viete 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.93.72.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 12. 2011   #2
-
0
-

A jakou mají strukturu ty tvoje tabulky? A jak přesně by si chtěl, aby to fungovalo? Z toho kódu je jen vidět, že data máš všude možně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Chat — založil tayf

Chat — založil tayf

Chat — založil asija

Voice chat — založil nevím

Chat na webstranku — založil evryl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý