Vypnutí po zobrazení konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypnutí po zobrazení konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.comVypnutí po zobrazení konzole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dephisto0
Newbie
30. 11. 2006   #1
-
0
-

Chtěl jsem se začít učit C++, stáhl jsem si Dev-C++ a vytvořil tam nový zdrojový kód, zkopíroval první lekci a dal zkompilovat, spustil, ale nic nevidím, mačkal jsem na to několikrát a všiml jsem si, že jak se to zobrazí, hned se to vypne, takže to není vidět. Windows mi to asi nějak blokuje, nepodporuje, nevím... Prosím, poraďte mi, abych viděl výsledný program. Mám Win XP.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Duch
30. 11. 2006   #2
-
0
-

Na konec souboru mus?te p?ipsat [podtrzene]cin.get();[/podtrzene] n?kdy je t?eba pou??t 2x. cin.get(); ale v?t?inou to sta?? napsat jen jednou.

P??klad:



#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Ahoj svete!" << endl;
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
30. 11. 2006   #3
-
0
-

cin.get();
je nespolahliva vec ...
radsej pouzij
system("pause");
z kniznice cstdlib
(tj este pred kod treba pridat #include <cstdlib>)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Dephisto0
Newbie
30. 11. 2006   #4
-
0
-

To Zone: S tím cin getem mi to jde.. dík moc, to druhé nefunguje :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
30. 11. 2006   #5
-
0
-

#include <iostream>

#include <cstdlib>
using namespace std;
int main()
{
cout << "Ahoj svete!" << endl;
system("PAUSE");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Luk0
Newbie
1. 12. 2006   #6
-
0
-

No už by ti to malo ísť , niekedy stačí iba uviesť príklad.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tax0
Super člen
2. 12. 2006   #7
-
0
-

PaLaDiN píše:<cstdlib>system("PAUSE");



Platí jenom pro C++ nebo i pro C ? Ze stylu psaní direktivy (bez .h) soudím že asi jenom C++ že ?
V C se tohle řeší jako
{.....
getchar();
getchar();
return 0;
}
V podstatě je to to samé jako cin.get

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
Pedro0
Stálý člen
2. 12. 2006   #8
-
0
-

system existuje aj v C (ono to cstdlib == stdlib.h)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Raddo150
Stálý člen
2. 12. 2006   #9
-
0
-

To PaLaDiN:ja si myslím,že system("pause") je menej spolahlivé než cin.get(); mne vlastne system(" ")vôbec nejde....nikto mi však nevie vysvetliť prečo... :ms_0344:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
3. 12. 2006   #10
-
0
-

To echo112: pod akym OS to robis ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Raddo150
Stálý člen
3. 12. 2006   #11
-
0
-

To PaLaDiN:mám [podtrzene]Windows XP Professional[/podtrzene] so Service Pack 2

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Návštěvník
3. 12. 2006   #12
-
0
-

To echo112: ak robis taketo programi nerob ich priamo vo win ale v prikazovom riadku ich spustaj viac sa tak naucis!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
Raddo150
Stálý člen
3. 12. 2006   #13
-
0
-

To WLXok:dobrý nápad ale vysvetli mi ako to myslíš...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pedro0
Stálý člen
4. 12. 2006   #14
-
0
-

To echo112:
vykasli sa na system() aj cin.get() a radsej si to skompiluj .. potom sa v cmd dostan do tej zlozky a spust program ... napr .. mas program skuska.exe v documentoch .. tak len win+r cmd > skuska.exe > enter ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vsetci ste blazni, to len ja som lietadlo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Konzole v php — založil Nikus

Konzole a čeština. — založil jisla

Fullscreen v konzole — založil nevim

Menu v konzole? — založil xDev

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý