C# organizer (kalendář) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# organizer (kalendář) – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# organizer (kalendář) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

dodo
~ Anonymní uživatel
77 příspěvků
8. 12. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den mám takový dotaz dělám program něco jako organizér a potřeboval bych pomoc s vyhledáváním. Můj program umí ukládat události do textového souboru ale neumí vyhledávat např: když zadám rok události tak aby mi to zobrazilo jenom události v tom roce a když tomu přidám třeba den a měsíc tak aby mi to vyjelo jenom ty události v tom termínu a pod. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.231.–
Milan Suk
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
8. 12. 2011   #2
-
+2
-
Zajímavé

Úplně nejjednodušší by bylo ukládat informace do databáze. Pokud ovšem trváte na tom, že se vše bude ukládat do textového souboru, potom by bylo moudré si nejprve veškeré informace setřídit např. do kolekcí a s nimi budete potom schopen pohodlně operovat, např. (ve vašem případě) vyhledávat záznamy podle zadaného textového řetězce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
dodo
~ Anonymní uživatel
77 příspěvků
9. 12. 2011   #3
-
0
-

#2 Milan Suk
Děkuji za radu, jelikož jsem začátečník student 1.ročníku výpočetní techniky tak nevím jak mám přesně postupovat kdy by jste byl ochoten mi poslal zdrojový kód.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.231.–
Sergej
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
11. 1. 2012   #4
-
-1
-
Mimo téma

#1 dodo
Nemohl by jste mi poslat program prosim na email? Serhiy.Demkiv@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
vitamin+8
Grafoman
11. 1. 2012   #5
-
0
-

Diskuze věnovaná jazykům C a C++.

Vlákna o C# patří do diskuze .NET.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Serhiy
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 1. 2012   #6
-
-3
-
Otravné

#2 Milan Suk
Nemohl by jste nam taky poslat zdrojak prosiM? Specha!! Serhiy.Demkiv@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
pavla
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 1. 2012   #7
-
0
-

mužu se prosím zeptat jak jste udělal ten kalendář ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.219.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 1. 2012   #8
-
+1
-
Zajímavé

#7 pavla
Komponenta na obrázku v prvním příspěvku není tak úplně kalendář, jako spíš komponenta pro vybírání data (datepicker). Je dostupný jak ve WinForms (DateTimePicker), tak ve WPF (DatePicker od verze WPF 4.0). Stačí ho jen přetáhnout z Toolboxu do návrháře aplikace.

Navíc ve WPF 4.0 je již dostupná i komponenta Calendar, která představuje klasický kalendář.

Viz např. http://xaml.cz/wpf/novinky-ve-wpf-4-calendar-datepicker/

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
8. 3. 2012   #9
-
-1
-
Mimo téma

Dobrý den, mohl bych také poprosit o zaslání programu?

iProjectSweet@hotmail.cz

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.152.–
Peťula
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 3. 2012   #10
-
0
-

#1 dodo
Ahojky, dej mi na sebe prosím kontakt a můžete to projednat mám stejný problém ...tak dej vědět :)) a společně na něco můžeme přijít 

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.184.–
dc1950
Newbie
11. 3. 2012   #11
-
0
-

No, já bych to načetl z toho souboru, poté bych to rozdělil(v souboru to budeš mít oddělené nějakým znakem) metodou Split()a poté bych použil Dictionary kde bych ke každému datumu přiřadil událost.
Pak už by jsi jen prohledával slovník.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mimochodem není to zadání z páteční(8.3) soutěže v programování? Dělal jsem tohle zadání taky :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
hudo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 5. 2012   #12
-
0
-

Zdravim nevedel by mi niekto poradit, ze ako vytiahnem z toho data pickera ten datum ?...dik za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.186.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
4. 5. 2012   #13
-
0
-

#12 hudo
DatePicker.SelectedDate

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Patrik
~ Anonymní uživatel
133 příspěvků
16. 4. 2015   #14
-
0
-

Dobrý den.

Mohl by jste mi poslat ten program co máte?

Potřeboval bych ho do školy a nevím si rady díky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.152.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 4. 2015   #15
-
0
-

Dovoluji si lamentovat. Dle mého zde není textový soubor k zahození. Jen bych to ukládal za pomoci serializace. Pak budou uloženy veškeré záznamy se vším potřebný k selektivnímu zobrazování po deserializaci... (Serializoval bych datovou strukturu, kterážto bude obsahovat jen proměnné - a sice pomocné proměnné.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.171.–
ondrej39+1
Věrný člen
17. 4. 2015   #16
-
0
-

#15 Matěj Andrle
Obnovujete téma, které je 3 roky staré.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.172.–
Inject all the dependencies!
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 4. 2015   #17
-
0
-

#16 ondrej39
Já jej neobnovil...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.150.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Kalendář — založil don_Dominique

Kalendar — založil don_Dominique

Kalendár — založil Tomas

Kalendár docklet — založil pETER

Kalendář obsazenosti — založil pecan987

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý