Znaky v konzoli – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Znaky v konzoli – C / C++ – Fórum – Programujte.comZnaky v konzoli – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 12. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,snažím se do konzole dát jiné znaky,ale vyhodí to  chybu a objeví se otazníky,jak mám dát např. do konzole tohle: ?x?? ?Dík za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Reklama
Reklama
code
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 12. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
ondra.holub+1
Stálý člen
11. 12. 2011   #3
-
0
-

Konzola je textový výstup. Nemá moc smysl si hrát s různými fonty apod. Buď to napiš jako grafický program nebo hledej API specifické pro tvůj OS (a případně i pro tvůj typ konzoly). Také nezapomeň kontrolovat, že výstup do konzoly (tedy stdou) není přesměrován jinam - obecně to může jít kamkoliv jinam. Třeba do souboru, do socketu, jako stdin jiného programu apod.

Osobně si myslím, že je lepší neztrácet čas takovými hrátkami a raději se třeba seznámit s nějakou knihovnou pro dělání okýnek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Kolize v konzoli — založil :D

Barva v konzoli. — založil DeathHumanCZ

VB Sudoku v konzoli — založil Vili

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý