MP3 prehravac – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MP3 prehravac – Java – Fórum – Programujte.comMP3 prehravac – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
brumla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
10. 12. 2011   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.175.–
Reklama
Reklama
Pista
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
10. 12. 2011   #2
-
0
-

Skus sa pohrat s tymto http://code.google.com/…reamer-java/. Je to celkom slusna kniznica, ale treba ju mat nainstalovanu http://gstreamer.freedesktop.org/ . Je dobre si precitat aj dokumentaciu. Dana kniznica toho dokaze ovela viac ako len prehravanie mp3. Inak k tvojmu problemu CLASSPATH si nastavil? Alebo to robis v nejakom IDE ako netbeas alebo eclipse?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.197.–
brumla
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
10. 12. 2011   #3
-
0
-

Díky kouknu na to. Právě s Classpath mám problém. Nevim, jestli jsem to udělal dobře - asi ne, protože to nejede. Mám w7 a Netbeans. Nastavil jsem cestu k jarovskému souboru v Promenných systému (System variables) pro Path. A v netbeansech nic. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.175.–
Pista
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
11. 12. 2011   #4
-
0
-

Ten NetBeans je dobry v tom ze nemusis, okrem ineho, nastavovat CLASSPATH. Staci ti si vytovrit projekt, ty ho zrejme uz mas vytvoreny. Kliknes nan pravym tlacidlom -> Vlastnosti -> kniznice -> pridat JAR/adresar. Mozes si tam popridavat API, zdrojak atd... . Inak to treba nastavit ten CLASSPATH, ked to kompilujes a nemyslim si ze to napises v netbeanse, prejdes do prikazoveho riadku, nastavis CLASSPATH a skompilujes to. Mozno keby si ho nastavil a spustil z prikazoveho riadku netbeans s nastavenym classpathom, ale to uz je zbytocne komplikovane. Nastav to tak, ako som napisal na zaciatku. Este tu som nieco nasiel pre Win: http://ac-support.europe.umuc.edu/…asspath.html , ale po prvade taketo riesenie sa mi zda dost neohrabane.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.197.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

MP3 přehrávač — založil hejnallukas

MP3 prehravac - chyba — založil Tomik

Přehrávač — založil seberm

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý