Vykreslování grafů – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vykreslování grafů – C / C++ – Fórum – Programujte.comVykreslování grafů – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jay
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
11. 12. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,

napsal jsem si jednoduchý program, který mi vyhodí pole hodnot. Potřeboval bych nějakým co nejjednodušším způsobem vykreslit graf z těchto hodnot. Tedy v rámci té aplikace (ne, že to zkopíruju do excelu). Neznáte nějakou jednoduchou knihovnu, která by to uměla?

Mám jednoduchou konzolovou aplikaci, ideální by bylo, kdyby po skončení výpočtu zavolal program nějakou tu knihovnu, která by ty grafy vykreslila ve vlastním okně. Ale možná si to představuju jako hurvínek válku, take prosím o radu.

Díky,

H.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Reklama
Reklama
ondra.holub+1
Stálý člen
11. 12. 2011   #2
-
0
-

Zkus gnuplot. Sice to nebude přímo součást tvého programu, ale všechno to lze spustit přímo v jednom kroku bez nějakého kopírování přes clipboard apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.189.–
Jay
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
12. 12. 2011   #3
-
0
-

a da se pouzit i pod windows?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.183.137.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 12. 2011   #4
-
0
-

první věta na té stránce: Gnuplot is a portable command-line driven graphing utility for linux, OS/2, MS Windows, OSX, VMS, and many other platforms.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Vykreslování grafů — založil ondra

C# vykreslovani grafů — založil ondra

Analýza grafů — založil Spectator

C# Posunutí grafu — založil Kuba

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý