Při zkompilování okno jen problikne – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Při zkompilování okno jen problikne – C / C++ – Fórum – Programujte.comPři zkompilování okno jen problikne – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #1
-
0
-

Ahoj, ve škole jsme začali dělat v programu Borland c++ builder 6 . Mám ale takový problém. Když jsem si borland stahnul a nainstaloval do sveho pc, tak normalne napisu nejaky uplne jednoduchy program (treba vypocet a+b)  a pak když to dam kompilovat tak mi to okno jen problikne . Kdyz jsem zkousel treba neco malo slozitejsi, tak jsem tam zadal cislo a , cislo b (to okno se normalne otevrelo) a pak kdyz jsem dal enter aby to hodilo vysledek tak zase jen probliklo a zavrelo se. Delame v console wizard. Nevíte nekdo, jak to zprovoznit? Nutně potřebuji ten program.Děkuji moc za jakékoliv odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 12. 2011   #2
-
0
-

Sem si rikal ze uz to tu dlouho nebylo :)

Cim to je? Otevre se terminal, v nem se spusti program, po skonceni programu se terminal zavre...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fasffa
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 12. 2011   #3
-
0
-

#1 Martin
system("PAUSE");

return 0;

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.99.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #4
-
0
-

pockat, ted sem nic nepochopil. Co teda s tim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
ffffsa
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 12. 2011   #5
-
0
-

#1 Martin
tak logicky ne? uz jsi nekdy programoval? zacni s necim jednodussim at se se naucis aspon programatorsky myslet .. takovou banalitu mi nerikej ze nevis nebo si stahni nejake ja nevim na blbem uloztu napise programovani c nebo primo tady nebo google napises ten tvuj dotaz nebo v anglictine ho napis how to blabla, my program closes right after a bum ho .. sam vis ze tohle je onicem bud ti nikdo neporadi nebo to trva tak kurna sam porad si sam ja to myslim dobre nejsem zadny programator jen zacinam s ceckem jak ty, ale uz jsem kutil s pascalem a delphi a hodlam se naucit i tohle do skoly nehodlam to vyuzit do budoucna, i kdyz clovek nikdy nevi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.99.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #6
-
0
-

hm tak ty uz si mozna neco delal ja ted delam 1 mesic ani ne v tom builderu. Tak já se tedy zejtra budu muset zeptat učitele ve škole no...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
vitamin+8
Grafoman
12. 12. 2011   #7
-
0
-

#6 Martin

Ved KIIV ti povedal co sa deje. Precitaj si to este raz a pri tom si uvedom ze pocitac je velmi rychly :)

fasffa ti zas napisal jedno z mnoha rieseni tvojho problemu (funguje na windowse).

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.128.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #8
-
0
-

neni to tim: getch();   ????

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
yaqwsx+9
Posthunter
12. 12. 2011   #9
-
0
-

#8 Martin
Ne.

Zkus si odpovědět na otázku - co udělá (každý) program až dojde na konec?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #10
-
0
-

úZAVŘE SE..... ale dal sem tam getch(); a už se to nezavřelo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
12. 12. 2011   #11
-
0
-

ale kdyz sem udelal treba

{

printf("Hello, world \n");

getch();

return 0;

}

tak to už jde,

a kdyz jsem dal misto getch - system("PAUSE");  , tak to taky jde s tím rozdílem, ze to napise pokracujte stisknutim libovolne klavesy

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.90.170.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý