Http SendPost požadavek – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Http SendPost požadavek – .NET – Fórum – Programujte.comHttp SendPost požadavek – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
12. 12. 2011   #1
-
0
-

Zdravim.

Mam takovy problem viz obr -> http://koukej.707.cz/…HTTPSend.png

Pouzivam tento kod na odesilani

string HttpPost(string uri, string parameters)
        {
            System.Net.ServicePointManager.Expect100Continue = false;
            WebRequest webRequest = WebRequest.Create(uri);
            webRequest.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
            webRequest.Method = "POST";
            byte[] bytes = Encoding.ASCII.GetBytes(parameters);
            Stream os = null;
            try
            { // send the Post
                webRequest.ContentLength = bytes.Length;   //Count bytes to send
                os = webRequest.GetRequestStream();
                os.Write(bytes, 0, bytes.Length);         //Send it
            }

            catch (WebException ex)
            {
                MessageBox.Show(ex.Message, "HttpPost: Request error",
                MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
            }

            finally
            {
                if (os != null)
                {
                    os.Close();
                }
            }

            try
            { // get the response
                WebResponse webResponse = webRequest.GetResponse();
                if (webResponse == null)
                { return null; }
                StreamReader sr = new StreamReader(webResponse.GetResponseStream());
                return sr.ReadToEnd().Trim();
            }

            catch (WebException ex)
            {
                MessageBox.Show(ex.Message, "HttpPost: Response error",
                MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
            }
            return null;
        }

Na internetu jsem nasel ze by to mel resit tento kod co mam na zacatku

System.Net.ServicePointManager.Expect100Continue = false;

Funguje mi to ale jenom kdyz posilam pozadavek na Pridani do Databaze ale jakmile poslu pozadavek na Editaci prispevku tak mi to vyhodi tento error.

Pokud bude potreba doplnit php script (MySql Query popřípadě co posilam za parametry tak staci napsat)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Mutagen0
Super člen
14. 12. 2011   #2
-
0
-

Opravdu nikdo nevi ? nebo aspon naky napady?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
14. 12. 2011   #3
-
0
-

A neposíláš nějaký request ještě předtím? ServicePointManager ty ServicePointy cachuje a změna Expect100Continue se u dříve vytvořených ServicePointů asi neprojeví. Takže to zakaž hned na začátku, nebo přímo pro ten ServicePoint (ServicePointManager.FindServicePoint). Případně zkus tu komunikaci odchytit a ukaž, co přesně se tam posílá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý