Cannot make static reference to non-static method - bez statických metod – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cannot make static reference to non-static method - bez statických metod – Java – Fórum – Programujte.comCannot make static reference to non-static method - bez statických metod – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MpPozor0
Newbie
15. 12. 2011   #1
-
0
-

package app;

import java.awt.Color;
import java.awt.Dimension;
import java.awt.Toolkit;
import javax.swing.JFrame;
import app.Options;
import app.Imager;

public class Frame extends JFrame {
private static final long serialVersionUID = 8377658163335597336L;

public Frame() {
  JFrame j = new JFrame();
  Options.load();
  setFrame(j);
}

public void setFrame(JFrame j) {
  j.setTitle("World of Blocks - Block of Worlds");
  Dimension okno = Options.getFormSize();
  System.out.print("Setting icon... ");
  j.setIconImage(Imager.loadImage("icon"));
  j.setBackground(Color.black);
     j.setMinimumSize(new Dimension(320,320));
      System.out.print("Loading max size... ");
        Dimension obrazovka = Toolkit.getDefaultToolkit().getScreenSize();
      System.out.print("Setting location... ");  
        j.setLocation(obrazovka.width/5,obrazovka.height/5 );
      //System.out.print("Setting size... ");
        //this.setSize(obrazovka.width/5*3, obrazovka.height/5*3);
      System.out.print("Setting onClose operation... ");     
        j.setDefaultCloseOperation(JFrame.DO_NOTHING_ON_CLOSE);
}
}

Errory mi to hlásí na podtržených řádcích. Vůbec nevím co tam mám za chybu. Kdo by mi mohl pomoc tak to hodně ocením.

Ty metody na které to odkazuje nemají napsáno, že jsou STATIC.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.159.–
Reklama
Reklama
Řešení
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
15. 12. 2011   #2
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Ty metody na které to odkazuje nemají napsáno, že jsou STATIC.

No právě, nejsou statické a ty je používáš jako by byly.

Options o = new Options();
o.load();
o.getFormSize();

A proč v tom konstruktoru vytváříš další JFrame?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
15. 12. 2011   #3
-
0
-

Hopla, první věta měla být citace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Static — založil Grungy

Self, parent a static — založil marioff

Metoda static a const — založil liamlim

Musi tu byť static?? — založil Miro1701

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý