Vytahnuti fotek z FB – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vytahnuti fotek z FB – PHP – Fórum – Programujte.comVytahnuti fotek z FB – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Henne0
Duch
15. 12. 2011   #1
-
0
-

Ahojte,

dělám webovou FB aplikaci a potřebuji vytáhnout od lidí po přihlášení profilové fotky v plné velikosti.

Při registraci musí lidé tyhle práva (poskytnuti fotek) aplikaci povolit, ale poté už nevím jak fotky vytáhnout.

Jediné co se mi podařilo bylo:

$album = $facebook->api('/fbid/albums');
for($i=0;$i < count($album['data']);$i++){
  if($album['data'][$i]['name']=='Profile Pictures'){
  $aid=$album['data'][$i]['id'];  
  }
}
$photo = $facebook->api('/'.$aid.'/photos');
for($i=0;$i < count($photo['data']);$i++){
  echo $photo['data'][$i]['source']."<br />";
}

Tento kod ale boužel vytahne fotky pouze lidem, kteří je mají v zabezpečení nastevené jako veřejné, jenže já je potřebuji stahovat všem, kdo se registrují.

Budu neskutečně vděčnej všem co se mi pokusí poradit, už jsem zkoušel vše progooglit, FB developers mam prostudovany.....ale asi špatně...ztrácím se v tom....diky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.22.113.–
17. 12. 2011   #2
-
0
-

#1 Henne
Ahoj, já to teda dělal tím způsobem, že jsem získal ID aktuálně přihlášeného uživatele, od kterého jsem dříve získal oprávnění (u tohohle ani oprávnění myslím být pro fotku nemusí) a pak už jednoduše tenhle link:

https://graph.facebook.com/########/picture


Místo ######## si tam dosaď uživatelovo ID a dostaneš fotku. No a pokud chceš, můžeš ještě získat různý velikosti a to pomocí?type=large (můžeš si tam dostadit: small, normal, large, square) a podle toho ti to dá velikost fotky toho danýho uživatele.

Snad to pomůže, kdyby ne, napiš ještě bych se na to mrknul.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.218.–
Henne0
Duch
17. 12. 2011   #3
-
0
-

Děkuji za odpověď,

boužel tohle mi ale nepomůže. Tímhle způsobem fotky sice získám, ale ne v nejvetsim rozliseni, ktere potřebuji. Maximalni velikost je cca 180px na šířku. stahuje se tohle - http://dl.dropbox.com/…43/small.png

Já ale potřebuji získat fotku, která je cca 720px na šířku, nebo prostě tu fotku, kterou uživatel nahrál v nejvetsim rozliseni jake je k dispozici. tohle - http://dl.dropbox.com/…9043/big.png

Jednoduse receno , potřebuji způsob, kterým jdou vytahnout i jine fotky a ne jen profilove. A tim zpusobem by to mělo jít.

Snad je to srozumitelě napsané. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.22.113.–
Sakalik0
Newbie
11. 1. 2012   #4
-
0
-

#1 Henne
Řeším teď obdobné problémy :-) . Pokud má uživatel album doopravdy nastavené tak, že k nim máš přístup, tak jejich výpis získáš přes $facebook->api('/'.$aid.'/photos')

Samozřejmě potvrzení k přístupu tvé aplikace k údajům daného uživatele musí obsahovat i potvrzení k jeho fotkám. Pokud toto nemáš, tak se k nim nemáš jak dostat.

Jinak profilová fotka nebude nidky větší než jak jsi psal ty, protože je právě profilová. Musíš najít buďto tu, ze které je vytvořena a nebo si sehnat jinou.

Jakmile se k ní dostaneš, tak ten soubor končí na "_x.jpg" a "_n.jpg" je ta největší (720xY) možná varianta (pokud existuje.

Jinak se sám teď snažím dostat k podobným datům, bohužel bez většího úspěchu, protože Facebook nedávno zpřísnul access token :-/ ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.121.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Vytahnuti hodnot — založil karkulka

Vytáhnutí dat z tabulky — založil Petr

Slideshow fotek — založil Marcus Aurelius

Náhledy fotek — založil DragonBehemont

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý