Požadavky na semestrální projekt: (max. 45 bodů)
ve cvičení student průběžně konzultuje řešení projektu, před odevzdáním ve stanoveném termínu osobně prezentuje významné části řešení a jeho funkčnost, v případě neschopnosti odůvodnit původnost řešení či funkčnost kódu při prezentaci není projekt přijat a nehodnotí se, student je povinen samostatně řešit zadanou úlohu za přímeho dohledu cvičícího - úspěšné vyřešení je podmínkou přijetí a hodnocení projektu;
odevzdávají se zdrojové texty, projekt (Visual Studio 2010) případně make soubor (gcc), prezentace, dokumentace (Word, PDF, LaTeX) a další potřebné soubory, v žádném případě nesmí být součástí odevzdání spustitelný soubor (1 b),
funkčnost (max. 12 bodů),
práce se soubory a programátorský styl (4 b),
práce s dynamicky alokovanou pamětí (4 b),
výstup do HTML, včetně češtiny, nebo aplikace s GUI (4 b),
programátorská a uživatelská dokumentace včetně testovacího příkladu (nejméně jeden) (max. 8+8 b),
téma je po dohodě se cvičícím možné využít i z jiných předmětů -- v C/C++ bude hodnocena programátorská část projektu a uživatelská dokumentace (ne analýza a návrh či složitost algoritmu),
celý projekt je v jednom ZIP archivu, pojmenovaný podle ID studenta, např. NOV123.ZIP, soubory jsou přehledně pojmenované a rozdělené na hlavičky a vlastní kód, vstupní data a výstup, včetně prezentace (4 b).
tohle je zadání projektu. olouvam se pro svou neznalost, možná to je prkotina, ale já jsem z programovanim začal až teď na VŠ a je to pro mě španělská vesnice :( tak to potřebuju nějak dokopat.