Problém se třídou Color – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém se třídou Color – Java – Fórum – Programujte.comProblém se třídou Color – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
john
~ Anonymní uživatel
27 příspěvků
17. 12. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den,

mám problém se třídou Color. Použil jsem import a konstruktor mam podle mě taky správně. Přesto když vytvářím novou instanci třídy Auto tak se mi vyhodí chyba:  Error: cannot find symbol - variable Color. Zadávám tam např: Color.red   a podobně a pořád mi to hází tuhle chybu.. nevěděl by někdo kde je chyba, nebo co s tím? 

import java.awt.Color;

public class Auto
{

public Color barva;

public Auto(Color barva)
    {

this.barva = barva;

}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.82.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
17. 12. 2011   #2
-
0
-

Tipuju, že tu instanci vytváříš v jiném souboru a tam ten import nemáš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
john
~ Anonymní uživatel
27 příspěvků
17. 12. 2011   #3
-
0
-

No ono to tak vypadá. Ten projekt dělám v prostředí BlueJ. Mám tam tři třídy. Nejvyšší je Autobazar ta pod ní je Auto. Import jsem do té třídy dal a radši jsem ho dal do všech těch tříd. Ale když chci vytvořit normálně ručně instanci třídy Auto tak mi to hodí tuhle chybu.. Ale je zvláštní, že když v té vyšší třídě (Autobazar) zavolám konstruktor té třídy Auto tak mi to normálně funguje a žádná chyba.. Ale vytvářet instance třídy Auto potřebuji taky rovnou z té třídy. Abych měl ty auta v zásobníku odkazů(na instance).

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.82.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
18. 12. 2011   #4
-
0
-

Nevím, BlueJ neznám

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Problém s třídou Object — založil Filip0913

Hard to Color [0.6.8] — založil Kuny

Color schemy — založil dalaman

Pomoc se tridou — založil Jirinas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý