Program - číslo a středník – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program - číslo a středník – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram - číslo a středník – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Adun
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 11. 2006   #1
-
0
-

Ahoj, nav?t?vuju kurz c++ a zkou??m v?ci i okrajem, trochu mi nejdou n?kter? lekce, ale o to te? nejde. M?m probl?m s jednim m?m programem, r?d bych jen tak okrajov? ud?lal program kterej mi vyp??e asi 15 ??selm jde mi t?eba o for nebo while, ale m?lo by se zobrazit n?co jako: 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15 atd...

m?m tam:

       int i;

for (i=100;i!=5; i--)
cout <<i;


tak?e to vyp??e i a? asi do 100, ale j? pot?ebuju za ka?d?m ??slem ten st?edn?k, je to stra?n? nutn?, nemohl byste mi n?kdo pls, tenhle men?? skript?k opravil a ud?lal aby to tak fungovalo? L?mu si s ?m hlavu a dost by m? to zaj?ma. Fakt d?ky...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
eMan0
Stálý člen
30. 11. 2006   #2
-
0
-

cout << i << ";" ;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adun
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 11. 2006   #3
-
0
-

Ajó, jéžiš, já jsem blbej, moc díky, já tam patlal všelijaké blbosti...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
30. 11. 2006   #4
-
0
-

To Adun: Btw, ten tvůj kód naopak dekrementuje čísla od 100 do 5, nikoliv zvyšuje, ale to sis asi všiml :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý