Statistika nejcastejsich vyskytu – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Statistika nejcastejsich vyskytu – MySQL – Fórum – Programujte.comStatistika nejcastejsich vyskytu – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
18. 12. 2011   #1
-
0
-

Takze mam tabulku `Tabulka` se sloupcema `ZaznamID`  a `Hodnota` typu integer
tento prikaz vypise ktera hodnota se zaznamem s ID 1 se v tabulce vyskytuje nejcasteji
SELECT `Hodnota` FROM `Tabulka` WHERE `ZaznamID`=1 GROUP BY `Hodnota` ORDER BY COUNT(`Hodnota`) DESC LIMIT 1;

Druha tabulka `Zaznam` obsahuje sloupec `ID`
tento prikaz by mel udelat statistiku nejcastejsiho vyskytu hodnot pro vsechny zaznamy
SELECT `ID`,
(
SELECT `Tabulka.Hodnota` FROM `Tabulka` WHERE `Tabulka.ZaznamID`=`Zaznam.ID` GROUP BY `Tabulka.Hodnota` ORDER BY COUNT(`Tabulka.Hodnota`) DESC LIMIT 1
) AS `Hodnota`
From `Zaznamy`;

Prvni radek vrati jeste spravne, ale vsechny ostatni jsou vsecky stejne a vetsinou spatne, pritom pokud ten prvni prikaz poustim po jednom se stejnym ID tak vraci vzdy prvni spravnou hodnotu, nepremyslejte nad tim jestli neni spatne navrzena struktura tabulek, ve skutecnosti je tam mnohem vic sloupcu a dat, ale pro rychlejsi pochopeni jsem to cele hodne zjednodusil. V cem moze byt chyba ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 12. 2011   #2
-
0
-

 Můžeš zkusit toto:

SELECT Zaznam.ID, Tabulka.Hodnota, Count(Tabulka.Hodnota) as pocet
FROM Tabulka, Zaznam
WHERE Tabulka.ZaznamID=Zaznam.ID
GROUP BY Tabulka.Hodnota
ORDER BY pocet DESC;
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
19. 12. 2011   #3
-
0
-

No pokud sem to dobre pochopil tak to ve druhem sloupci vypise seznam vsech hodnot  a u kazde potom v prvnim sloupci u ktereho zaznamu jich bylo nejvic, ale potreboval bych aby to vypsalo vsechny zaznamy a u kazdeho zaznamu ktera tam byla nejcasteji. Ale mozna ten tvuj dotaz po mensi uprave udela to co potrebuju, jeste se na to musim mrknout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
19. 12. 2011   #4
-
0
-

Ne me to vypise proste treba

ZaznamID | Hodnota | Pocet

       2             2            6

       5             1            3

       3             3            1

cili ani ne tak u vsech zaznamu jako spis vsechny hodnoty

Potreboval bych to takto nejak,

ZaznamID | Hodnota | Pocet

       1             a            x

       2             b            y

       3             c            z

Nechapu proc ten muj prikaz nahore s vnorenym dotazem nefunguje, kdyz ho spoustim po jednom radku pokazde s jinym zaznam id tak to vypise spravnou nejcastejsi hodnotu, ale kdyz to potom spustim zaroven s tim ze id zaznamu vymenim za id vybrane z tabulky zaznamy tak to udela jen prvni radek, prijde me, ze to je nejaka chyba, nebo je to zpusobeno nejakym jinym vnitrnim fungovanim nez jake bych normalne ocekaval

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 12. 2011   #5
-
0
-

Tak to zkusím ještě jednou:

SELECT Zaznam.ID, Tabulka.Hodnota, Count(Zaznam.ID)
FROM Tabulka, Zaznam
WHERE Tabulka.ZaznamID=Zaznam.ID
GROUP BY Zaznam.ID
ORDER BY Zaznam.ID ASC;
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
19. 12. 2011   #6
-
0
-

Tu hodnotu to vraci spatne, mozna proto ze ten count vraci celkovy pocet hodnot a ne pocet nejcastejsich hodnot

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
19. 12. 2011   #7
-
0
-

no ten COUNT na to nema zadny vliv v tomto pripade to tu hodnotu vraci prvni co je v tabulce, myslim, ze takto jednoduse to nepujde, na nejaky vnoreny dotaz bych to videl

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 12. 2011   #8
-
0
-

Možná by stálo za to, kdyby si sem dal nějaký příklad dat a jejich výstupu, který očekáváš. Původně jsem si myslel, že vím, o co ti jde, ale teď už vím, že vím prd ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
19. 12. 2011   #9
-
0
-

Ok, tak napriklad mam:

Tabulka

ID | Hodnota | ZaznamID

1 |      5      |       1

2 |      5      |       1

3 |      3      |       1

4 |      1      |       1

5 |      1      |       2

6 |      1      |       2

7 |      2      |       2

Zaznamy:

ID | Nazev

1 | X

2 | Y

a ted bych potreboval asi tento vystup

Zaznamy.ID | Nejcastejsi Hodnota | Pocet

       1         |              5               |     2

       2         |              1               |     2

Jedna se jen o takovou statistiku, nejak extra nutne to nepotrebuju, jen me stale vrta hlavou proc to nefunguje tak jak jsem to napsal poprve i kdyz by melo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
20. 12. 2011   #10
-
0
-

Tak v tom případě máš ten dotaz správně resp. tak nějak by to mohlo být. Zkus tento kosmeticky upravený a případně dej vědět, co to dává za výsledek a jaký bys čekal:

SELECT ID as iid,
(
	SELECT Count(Hodnota) as pocet
	FROM Tabulka 
	WHERE ZaznamID=iid
	GROUP BY Hodnota
	ORDER BY pocet DESC
        LIMIT 1
) AS col_pocet
From Zaznamy;
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #11
-
0
-

Vraci me to uplne to stejne co ten muj, tedy:

iid | col_pocet
1  |       10
2  |        3
3  |        3
4  |        3
5  |        3
6  |        3
7  |        3
8  |        3
9  |        3
10 |       3
11 |       3

kdezto kdyz to poustim po jednom timto prikazem s tim ze menim ZaznamID u WHERE

SELECT `Hodnota` FROM `Tabulka` WHERE `ZaznamID`=1 GROUP BY `Hodnota` ORDER BY COUNT(`Hodnota`) DESC LIMIT 1;

tak to vraci pro ZaznamID

1 -> 10

2 -> 11

3 -> 9

4 -> 10

5 -> 9

6 -> 10

7 -> 12

8 -> 11

9 -> 13

10 -> 12

11 -> 11

Takze prvni radek je spravne a pak ostatni jsou vsecky stejne a spatne, nedokazu si to nijak vysvetlit, ale kazdopadne dik za snahu. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
20. 12. 2011   #12
-
0
-

Dokonce jsem si to i zkoušel (na nějaké svojí tabulce, kde se opakují data) a mě to funguje správně ... takže víc neporadím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #13
-
0
-

poustim to na localu, zkusim to jeste na nejakem jinem serveru, treba tam to pojede, ale jestli moze byt chyba v nejakem nastaveni serveru ktere sem ale nemenil netusim

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #14
-
0
-

Stejny vysledek, nahodim sem svoje data

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `Tabulka` (
  `ID` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `Hodnota` int(11) NOT NULL,
  `ZaznamID` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`),
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=642 ;

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `Zaznamy` (
  `ID` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `Nazev` varchar(100) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`),
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=12 ;

INSERT INTO `Tabulka` (`ID`, `Hodnota`, `ZaznamID`) VALUES
(1, 10, 1),
(2, 6, 1),
(3, 8, 1),
(4, 5, 1),
(5, 6, 1),
(6, 5, 1),
(7, 8, 1),
(8, 10, 1),
(9, 7, 1),
(10, 13, 1),
(11, 2, 1),
(12, 6, 1),
(13, 8, 1),
(14, 11, 1),
(15, 12, 1),
(16, 9, 1),
(17, 8, 1),
(18, 9, 1),
(19, 9, 1),
(20, 6, 1),
(21, 6, 1),
(22, 8, 1),
(23, 3, 1),
(24, 4, 1),
(25, 11, 1),
(26, 10, 1),
(27, 6, 1),
(28, 5, 1),
(29, 8, 1),
(30, 9, 1),
(31, 10, 1),
(32, 9, 1),
(33, 1, 1),
(34, 6, 1),
(35, 9, 1),
(36, 12, 1),
(37, 8, 1),
(38, 12, 1),
(39, 6, 1),
(40, 6, 1),
(41, 1, 1),
(42, 9, 1),
(43, 8, 1),
(44, 8, 1),
(45, 8, 1),
(46, 11, 1),
(47, 9, 1),
(48, 1, 1),
(49, 5, 1),
(50, 10, 1),
(51, 6, 1),
(52, 8, 2),
(53, 6, 2),
(54, 8, 2),
(55, 4, 2),
(56, 13, 2),
(57, 5, 2),
(58, 5, 2),
(59, 10, 2),
(60, 6, 2),
(61, 10, 2),
(62, 5, 2),
(63, 13, 2),
(64, 8, 2),
(65, 14, 2),
(66, 15, 2),
(67, 9, 2),
(68, 8, 2),
(69, 6, 2),
(70, 12, 2),
(71, 1, 2),
(72, 9, 2),
(73, 6, 2),
(74, 8, 2),
(75, 6, 2),
(76, 8, 2),
(77, 9, 2),
(78, 3, 2),
(79, 10, 2),
(80, 10, 2),
(81, 8, 2),
(82, 2, 2),
(83, 6, 2),
(84, 5, 2),
(85, 8, 2),
(86, 9, 2),
(87, 16, 2),
(88, 5, 2),
(89, 5, 2),
(90, 6, 2),
(91, 17, 2),
(92, 6, 2),
(93, 8, 2),
(94, 10, 2),
(95, 1, 2),
(96, 8, 2),
(97, 5, 2),
(98, 10, 2),
(99, 8, 2),
(100, 12, 2),
(101, 1, 2),
(102, 1, 2),
(103, 10, 3),
(104, 6, 3),
(105, 8, 3),
(106, 13, 3),
(107, 6, 3),
(108, 13, 3),
(109, 5, 3),
(110, 5, 3),
(111, 18, 3),
(112, 15, 3),
(113, 6, 3),
(114, 9, 3),
(115, 13, 3),
(116, 8, 3),
(117, 1, 3),
(118, 14, 3),
(119, 8, 3),
(120, 5, 3),
(121, 6, 3),
(122, 9, 3),
(123, 6, 3),
(124, 16, 3),
(125, 6, 3),
(126, 8, 3),
(127, 8, 3),
(128, 3, 3),
(129, 8, 3),
(130, 1, 3),
(131, 9, 3),
(132, 10, 3),
(133, 22, 3),
(134, 14, 3),
(135, 8, 3),
(136, 6, 3),
(137, 2, 3),
(138, 6, 3),
(139, 16, 3),
(140, 9, 3),
(141, 20, 3),
(142, 8, 3),
(143, 9, 3),
(144, 18, 3),
(145, 9, 3),
(146, 8, 3),
(147, 19, 3),
(148, 5, 3),
(149, 21, 3),
(150, 11, 3),
(151, 5, 3),
(152, 1, 3),
(153, 1, 3),
(154, 1, 3),
(155, 10, 3),
(156, 6, 4),
(157, 10, 4),
(158, 8, 4),
(159, 9, 4),
(160, 8, 4),
(161, 6, 4),
(162, 8, 4),
(163, 4, 4),
(164, 5, 4),
(165, 5, 4),
(166, 14, 4),
(167, 18, 4),
(168, 1, 4),
(169, 5, 4),
(170, 1, 4),
(171, 6, 4),
(172, 1, 4),
(173, 9, 4),
(174, 13, 4),
(175, 16, 4),
(176, 8, 4),
(177, 10, 4),
(178, 7, 4),
(179, 6, 4),
(180, 12, 4),
(181, 6, 4),
(182, 6, 4),
(183, 6, 4),
(184, 3, 4),
(185, 9, 4),
(186, 9, 4),
(187, 9, 4),
(188, 14, 4),
(189, 10, 4),
(190, 22, 4),
(191, 3, 4),
(192, 16, 4),
(193, 6, 4),
(194, 6, 4),
(195, 9, 4),
(196, 17, 4),
(197, 22, 4),
(198, 1, 4),
(199, 5, 4),
(200, 9, 4),
(201, 9, 4),
(202, 10, 4),
(203, 8, 4),
(204, 5, 4),
(205, 4, 4),
(206, 22, 4),
(207, 6, 4),
(208, 2, 4),
(209, 1, 4),
(210, 9, 5),
(211, 8, 5),
(212, 6, 5),
(213, 10, 5),
(214, 8, 5),
(215, 8, 5),
(216, 6, 5),
(217, 5, 5),
(218, 1, 5),
(219, 6, 5),
(220, 4, 5),
(221, 6, 5),
(222, 1, 5),
(223, 18, 5),
(224, 5, 5),
(225, 9, 5),
(226, 1, 5),
(227, 8, 5),
(228, 6, 5),
(229, 8, 5),
(230, 6, 5),
(231, 16, 5),
(232, 10, 5),
(233, 9, 5),
(234, 5, 5),
(235, 6, 5),
(236, 10, 5),
(237, 9, 5),
(238, 3, 5),
(239, 14, 5),
(240, 9, 5),
(241, 6, 5),
(242, 16, 5),
(243, 5, 5),
(244, 3, 5),
(245, 6, 5),
(246, 17, 5),
(247, 9, 5),
(248, 3, 5),
(249, 16, 5),
(250, 10, 5),
(251, 9, 5),
(252, 23, 5),
(253, 9, 5),
(254, 7, 5),
(255, 23, 5),
(256, 8, 5),
(257, 8, 5),
(258, 5, 5),
(259, 22, 5),
(260, 16, 5),
(261, 9, 6),
(262, 8, 6),
(263, 8, 6),
(264, 10, 6),
(265, 5, 6),
(266, 8, 6),
(267, 5, 6),
(268, 1, 6),
(269, 9, 6),
(270, 9, 6),
(271, 8, 6),
(272, 1, 6),
(273, 10, 6),
(274, 5, 6),
(275, 9, 6),
(276, 6, 6),
(277, 8, 6),
(278, 8, 6),
(279, 6, 6),
(280, 5, 6),
(281, 6, 6),
(282, 5, 6),
(283, 16, 6),
(284, 5, 6),
(285, 9, 6),
(286, 20, 6),
(287, 9, 6),
(288, 3, 6),
(289, 9, 6),
(290, 5, 6),
(291, 9, 6),
(292, 8, 6),
(293, 6, 6),
(294, 7, 6),
(295, 3, 6),
(296, 17, 6),
(297, 17, 6),
(298, 4, 6),
(299, 1, 6),
(300, 9, 6),
(301, 2, 6),
(302, 5, 6),
(303, 24, 6),
(304, 5, 6),
(305, 9, 6),
(306, 12, 6),
(307, 9, 7),
(308, 8, 7),
(309, 8, 7),
(310, 6, 7),
(311, 8, 7),
(312, 9, 7),
(313, 5, 7),
(314, 8, 7),
(315, 1, 7),
(316, 6, 7),
(317, 9, 7),
(318, 6, 7),
(319, 12, 7),
(320, 9, 7),
(321, 10, 7),
(322, 13, 7),
(323, 7, 7),
(324, 1, 7),
(325, 5, 7),
(326, 5, 7),
(327, 1, 7),
(328, 9, 7),
(329, 9, 7),
(330, 6, 7),
(331, 12, 7),
(332, 8, 7),
(333, 13, 7),
(334, 10, 7),
(335, 6, 7),
(336, 6, 7),
(337, 5, 7),
(338, 17, 7),
(339, 1, 7),
(340, 6, 7),
(341, 10, 7),
(342, 9, 7),
(343, 1, 7),
(344, 6, 7),
(345, 3, 7),
(346, 10, 7),
(347, 20, 7),
(348, 25, 7),
(349, 8, 7),
(350, 9, 7),
(351, 9, 7),
(352, 3, 7),
(353, 25, 7),
(354, 4, 7),
(355, 5, 7),
(356, 22, 7),
(357, 27, 7),
(358, 8, 7),
(359, 8, 7),
(360, 6, 7),
(361, 8, 7),
(362, 5, 7),
(363, 8, 7),
(364, 6, 7),
(365, 3, 7),
(366, 9, 7),
(367, 9, 7),
(368, 16, 7),
(369, 6, 7),
(370, 9, 7),
(371, 5, 7),
(372, 17, 7),
(373, 1, 7),
(374, 13, 7),
(375, 8, 7),
(376, 1, 7),
(377, 5, 7),
(378, 26, 7),
(379, 7, 7),
(380, 9, 8),
(381, 8, 8),
(382, 8, 8),
(383, 1, 8),
(384, 6, 8),
(385, 6, 8),
(386, 10, 8),
(387, 8, 8),
(388, 5, 8),
(389, 5, 8),
(390, 9, 8),
(391, 9, 8),
(392, 6, 8),
(393, 7, 8),
(394, 9, 8),
(395, 9, 8),
(396, 10, 8),
(397, 10, 8),
(398, 1, 8),
(399, 13, 8),
(400, 1, 8),
(401, 6, 8),
(402, 3, 8),
(403, 8, 8),
(404, 9, 8),
(405, 6, 8),
(406, 9, 8),
(407, 10, 8),
(408, 18, 8),
(409, 5, 8),
(410, 8, 8),
(411, 5, 8),
(412, 10, 8),
(413, 9, 8),
(414, 5, 8),
(415, 12, 8),
(416, 8, 8),
(417, 6, 8),
(418, 10, 8),
(419, 5, 8),
(420, 1, 8),
(421, 3, 8),
(422, 5, 8),
(423, 12, 8),
(424, 20, 8),
(425, 10, 8),
(426, 8, 8),
(427, 8, 8),
(428, 10, 8),
(429, 6, 8),
(430, 8, 8),
(431, 6, 8),
(432, 3, 8),
(433, 16, 8),
(434, 9, 8),
(435, 1, 8),
(436, 6, 8),
(437, 5, 8),
(438, 6, 8),
(439, 8, 8),
(440, 22, 8),
(441, 6, 8),
(442, 1, 8),
(443, 8, 8),
(444, 9, 9),
(445, 8, 9),
(446, 6, 9),
(447, 8, 9),
(448, 1, 9),
(449, 6, 9),
(450, 8, 9),
(451, 10, 9),
(452, 5, 9),
(453, 8, 9),
(454, 5, 9),
(455, 9, 9),
(456, 8, 9),
(457, 9, 9),
(458, 12, 9),
(459, 6, 9),
(460, 7, 9),
(461, 3, 9),
(462, 1, 9),
(463, 6, 9),
(464, 10, 9),
(465, 13, 9),
(466, 1, 9),
(467, 5, 9),
(468, 9, 9),
(469, 9, 9),
(470, 6, 9),
(471, 7, 9),
(472, 9, 9),
(473, 8, 9),
(474, 18, 9),
(475, 5, 9),
(476, 8, 9),
(477, 1, 9),
(478, 1, 9),
(479, 6, 9),
(480, 8, 9),
(481, 10, 9),
(482, 5, 9),
(483, 3, 9),
(484, 12, 9),
(485, 6, 9),
(486, 8, 9),
(487, 8, 9),
(488, 1, 9),
(489, 8, 9),
(490, 3, 9),
(491, 6, 9),
(492, 5, 9),
(493, 1, 9),
(494, 8, 9),
(495, 5, 9),
(496, 13, 9),
(497, 11, 9),
(498, 6, 9),
(499, 9, 9),
(500, 8, 9),
(501, 9, 9),
(502, 5, 9),
(503, 1, 9),
(504, 9, 10),
(505, 8, 10),
(506, 6, 10),
(507, 8, 10),
(508, 6, 10),
(509, 1, 10),
(510, 8, 10),
(511, 28, 10),
(512, 5, 10),
(513, 8, 10),
(514, 12, 10),
(515, 9, 10),
(516, 5, 10),
(517, 8, 10),
(518, 8, 10),
(519, 9, 10),
(520, 6, 10),
(521, 7, 10),
(522, 3, 10),
(523, 9, 10),
(524, 5, 10),
(525, 13, 10),
(526, 6, 10),
(527, 1, 10),
(528, 10, 10),
(529, 6, 10),
(530, 9, 10),
(531, 9, 10),
(532, 8, 10),
(533, 18, 10),
(534, 5, 10),
(535, 9, 10),
(536, 1, 10),
(537, 5, 10),
(538, 5, 10),
(539, 4, 10),
(540, 8, 10),
(541, 10, 10),
(542, 5, 10),
(543, 16, 10),
(544, 8, 10),
(545, 1, 10),
(546, 10, 10),
(547, 6, 10),
(548, 5, 10),
(549, 12, 10),
(550, 3, 10),
(551, 5, 10),
(552, 16, 10),
(553, 8, 10),
(554, 6, 10),
(555, 8, 10),
(556, 3, 10),
(557, 3, 10),
(558, 4, 10),
(559, 17, 10),
(560, 17, 10),
(561, 16, 10),
(562, 16, 10),
(563, 8, 10),
(564, 6, 10),
(565, 6, 10),
(566, 13, 10),
(567, 6, 10),
(568, 9, 10),
(569, 17, 10),
(570, 9, 10),
(571, 4, 10),
(572, 23, 10),
(573, 22, 10),
(574, 21, 10),
(575, 9, 11),
(576, 8, 11),
(577, 8, 11),
(578, 6, 11),
(579, 6, 11),
(580, 8, 11),
(581, 1, 11),
(582, 8, 11),
(583, 9, 11),
(584, 5, 11),
(585, 12, 11),
(586, 28, 11),
(587, 9, 11),
(588, 9, 11),
(589, 9, 11),
(590, 6, 11),
(591, 7, 11),
(592, 8, 11),
(593, 3, 11),
(594, 5, 11),
(595, 1, 11),
(596, 13, 11),
(597, 6, 11),
(598, 11, 11),
(599, 16, 11),
(600, 7, 11),
(601, 5, 11),
(602, 9, 11),
(603, 9, 11),
(604, 8, 11),
(605, 5, 11),
(606, 5, 11),
(607, 1, 11),
(608, 7, 11),
(609, 8, 11),
(610, 8, 11),
(611, 10, 11),
(612, 5, 11),
(613, 6, 11),
(614, 5, 11),
(615, 5, 11),
(616, 5, 11),
(617, 3, 11),
(618, 5, 11),
(619, 29, 11),
(620, 16, 11),
(621, 6, 11),
(622, 8, 11),
(623, 8, 11),
(624, 3, 11),
(625, 8, 11),
(626, 3, 11),
(627, 16, 11),
(628, 10, 11),
(629, 2, 11),
(630, 6, 11),
(631, 6, 11),
(632, 13, 11),
(633, 6, 11),
(634, 6, 11),
(635, 24, 11),
(636, 17, 11),
(637, 9, 11),
(638, 10, 11),
(639, 5, 11),
(640, 1, 11),
(641, 10, 11);

INSERT INTO `Kalendar` (`ID`, `Jmeno`) VALUES
(1, 'a'),
(2, 'b),
(3, 'c'),
(4, 'd'),
(5, 'e'),
(6, 'f'),
(7, 'g'),
(8, 'h'),
(9, 'i'),
(10, 'j'),
(11, 'k');
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #15
-
0
-

No je v tom prikazu par syntaktickych chyb, nekde jsou navic carky nekde chybi uvozovky, u druhe tabulky sem nechal puvodni nazvy je to tim jak sem to menil aby tam nebyly prebytecne data a sloupce ktere nejsou potreba, ale co je zajimavejsi, ze kdyz jsem si ten prikaz spustil na teto zjednodusene verzi tak to tak jak ma. Pritom moje pracovni tabulka je v podstate uplne stejna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #16
-
0
-

*tak to funguje tak jak ma

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
Cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
20. 12. 2011   #17
-
0
-

Tak vyresene, tabulky sem si exportoval, vymazal je z databaze pak je tam znova vlozil a uz to funguje. Zajimavy problem, diky moc za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý