String v Ménu Promené – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

String v Ménu Promené – Java – Fórum – Programujte.comString v Ménu Promené – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Noif
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 12. 2011   #1
-
0
-

Potrebuju prosim poradit ...

chci aby toto vypsalo cisla od 1 az 7 touto metodou ...je to priklad ...vim ze by se to dalo jinak ..ale chci aby to vypisovalo promenou podle mena ze stringu + K

int k1 = 1;
    int k2 = 2;
    int k3 = 3;
    int k4 = 4;
    int k5 = 5;
    int k6 = 6;
    int k7 = 7;
    int e = 0;
    String nazev;
   
   while(e<7){
       e++;
nazev=([k]+[e]);
            System.out.println(nazev);

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.104.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
19. 12. 2011   #2
-
0
-

#1 Noif
použij pole...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
Noif
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 12. 2011   #3
-
0
-

#2 crazy
Byl to příklad ... v tomhle pripade pole pouzit nemuzu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.104.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 12. 2011   #4
-
0
-

Takže chceš naformátovát řetězec do tvaru např. "k1" a následně vytisknut hodnotu proměnné k1?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.209.–
Noif
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 12. 2011   #5
-
0
-

#4 liborb
Ano ... :D

pak by to melo vypsat vsechny k"x" promeny postupne. byl bych moc vdecnej za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.104.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 12. 2011   #6
-
0
-

V principu jsou 2 možnosti. Buď si vygeneruješ kód na výpis a ten proženeš přes BeanShell nebo Groovy, ovšem nevím, jestli to bude fungovat. Nebo si vytvoříš třeba funkci, která bude mít parametr ten string, ve funkci se provede porovnání (ve smyslu == "k1") a bude vracet příslušnou proměnou. Škoda, že není možné použít pole, asociativní by na to bylo jak dělané.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý