Oprava HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Oprava HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comOprava HTML – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Kaylyns0
Duch
24. 12. 2011   #1
-
0
-

Jsem začínající "programátorka"  a učím se HTML. Ráda bych proto již od začátku měla HTML kód validní.

www.islands.ic.cz

Byl by někdo schopen mi kód upravit aby byl validní, bez chybek? Poté poslat na e-mail kt.kotrbova@seznam.cz nebo silverworlds@seznam.cz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.24.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
24. 12. 2011   #2
-
0
-

Jen jsem to proletěl validátorem, opravovat se mi to nechce, ani na to nemám čas.

Ale:

1) Vyhoď tag <html> je tam dvakrát

2) Doplň k meta tagům uzavirací lomítko:

<meta .... />

3) V URL adresách zaměň & za &amp;

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
24. 12. 2011   #3
-
0
-

#2 z_moravec
hlavne jestli ty & nejsou v kodu, co se tam dava od poskytovatele ;) s tim nehne

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
tytoune
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 12. 2011   #4
-
0
-

dělám stránky jako přípravu k maturitě a jejich dostupnost má být sice pro všechny, ale chtěl bych je i tak omezit heslem   
převážně pro tvorbu používám HTML s prvky CSS a Javascript, prohledal jsem už spousty návodů jak tam to heslo vložit aby bylo funkční, ale nejde mi to nevím jestli jsem tak blbý :D že mi to nejde proto se chci zeptat když použiju HTML

<form action="">
Password: <input type="password" name="password" />
</form>

jak přesně dál s tímto případem v html?


heslo=prompt('Zadejte heslo');
spravneheslo="heslo";
if (heslo==spravneheslo)
{
window.location="zaheslovanastranka.htm";
}
else
{
window.location="spatneheslo.htm";
}

nebo s tímhle v javascript? a co je lepší?

prosím jestli mi to nevysvětlíte nějak abych to pochopil díky  odpovědi posílejte prosím zde na můj mail
jantomecek92@gmail.com nebo na smisek.XXL@seznam.cz  děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.159.–
tytoune
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 12. 2011   #5
-
0
-

ještě jsem zapomněl dodat, že to dělám v pspadu stejně jako jsme to dělali ve škole a ty zdrojové kódy jsou opsané z
internetu a ještě že ty stránky nejsou nikde na netu jen u mě v pc 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Oprava chyb — založil zdenek72

Oprava kódu. — založil DeathHumanCZ

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý