Faktorial s alokaci paměti. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Faktorial s alokaci paměti. – C / C++ – Fórum – Programujte.comFaktorial s alokaci paměti. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bergeros0
Duch
25. 12. 2011   #1
-
0
-

mam menší problem nevím jak napsat zdrojak na faktorial s využitím alokace paměti. scitani odcitani nasobeni a deleni ale jak napsat faktorial fakt nevim. třeba takhle sem udělal to nasobeni

void  nasobeni()
{
long double * pa= new long double;
   *pa=0;
    long double * pb = new long double;
   *pb=0;
   long double * pc= new long double;
   *pc=0;

cout <<"-------------------------------------------n";
cout << "Vybrali jste operaci - A * B\n\n";
cout << "Zadejte prvni cislo :\t";
cin  >> *pa;
cout << "                        *\n";
    cout << "Zadejte druhe cislo :\t";
cin  >> *pb;
cout << "                        =\n";
*pc=*pa * *pb;
cout << "Vysledek je         :\t";
cout << *pc;
cout <<endl;
cout <<endl;
cout <<endl;
cout <<"-------------------------------------------\n";
cout <<endl;
delete pa;
delete pb;
delete pc;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.89.102.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
25. 12. 2011   #2
-
0
-

#1 bergeros
tu alokaci tam máš uplně zbytečně... no a faktoriál:

int faktorial(int n) {
	if(n <= 1) return 1;
	return n*faktorial(n-1);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
bergeros0
Duch
26. 12. 2011   #3
-
0
-

jo takhle ten faktorial umim taky ale mám v zadaní projektu využití alokace paměti jinak bych to takto udělal taky tak :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.89.102.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Qt sloty problem s dynamickou alokaci — založil rodinne.baleni.ryze

Faktorial — založil Snake

Faktorial — založil Tom@sQo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý