Ulozeni textoveho souboru do pole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ulozeni textoveho souboru do pole – C / C++ – Fórum – Programujte.comUlozeni textoveho souboru do pole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ami
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 12. 2011   #1
-
0
-

Dobry den,

potrebovala bych precist cisla z datoveho souboru a ulozit je do pole. Nejsem si ale jista, jakou funkci bych mela pouzit. Poradite mi, prosim? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.183.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
27. 12. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
27. 12. 2011   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hajnis0
Newbie
28. 12. 2011   #4
-
0
-

#1 ami
Asi to nebude zrovna nejlepší ale určitě to funguje:

unsigned char info[65536];
FILE * file;
file= fopen("C:/hry/obrazek.jpg","rb");

for (int i=0x0000;i<65536;i++) {
	fscanf(file,"%c",&znak);
        info[i]=znak;
	}
//ted mas vsechny znaky ze souboru v promenne info
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 243 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý