Špatný kurzor - hodiny místo šipky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Špatný kurzor - hodiny místo šipky – C / C++ – Fórum – Programujte.comŠpatný kurzor - hodiny místo šipky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
3. 1. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, je to blbost, ale nemůžu si s tím poradit. Aplikace v okně ve WinAPI se mi spouští s hodinami (inicializace je dlouhá) místo s klasickým kurzorem myši, co s tím? Já zkoušel nějaký LoadCursou, ale nevěděl jsem, co dál, a po půl roce testování aplikace mě už nebaví vždycky vyjet mimo okno, chvilku tam počkat a pak se teprve vrátit s normální šipkou...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
Reklama
Reklama
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
3. 1. 2012   #2
-
0
-

Zkus


	WNDCLASSEX WindowClass;
	ZeroMemory( & WindowClass, sizeof( WNDCLASSEX ) );
	...
	WindowClass.hCursor = LoadCursor( NULL, IDC_ARROW );
	...
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.9.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 1. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

Pokud to tvoje okno opravdu "pracuje", tak je to správně. V novějších verzích Windows se OS snaží detekovat zamrznutou aplikaci a případně sám nastaví kurzor hodin nad oknem aplikace. Tomu všemu by odpovídala tvoje dlouhá inicializace. Pokud to jde, tak inicializaci hoď do samostatného vlákna, aby se hlavní vlákno se smyčkou zpráv mohlo věnovat jejich vyřizování.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.208.–
Štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
3. 1. 2012   #4
-
0
-

#2 Marek
Tak na toto jsem pul roku nemohl prijit, jsem vzdy z okna vyjel mysi a vratil jsem se do nej. Ja ten kurzor uz mockrat nejak nacital, ale nikdy me nenapadlo ho priradit do WNDCLASSEX... VYRESENO

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Podobná vlákna

šipky — založil

Navigační šipky — založil danhill

Kurzor — založil GD-Amater

Kurzor — založil zeberdee

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý