Picture in JTabbedPane – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Picture in JTabbedPane – Java – Fórum – Programujte.comPicture in JTabbedPane – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lubo
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
3. 1. 2012   #1
-
0
-

ahoj neviete mi poradit ako nacitat obrazok do JTabbedPanelu? dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.192.–
Reklama
Reklama
sleepy0
Stálý člen
8. 1. 2012   #2
-
0
-

Predpokladam ze JTabbedPane je rozsirenie JComponentu. Cize staci:

JTabbedPanel j = .... //neviem ako sa vytvara dany JComponent, som ho podrobne nestudoval
...
Graphics g = j.getGraphics(); //Pozor dany komponent musi byt j.setVisible(true);
BufferedImage img = .... //nacitas obrazok poupravujes atd...
...
g.drawImage(img,0,0,this); //je tam viacero metod drawImage(...) takze si mozes vybrat podla lubosti.

Ale ak planujes nieco v obrazku menit, alebo ho viac krat prekreslit z najakeho dovodu. Odporucam ho najskor zrenderovat vo VolatileImage-i (teda ak to nebude pre mac, mam pocit ze tam by to sposobolvalo spomalenie) a ten vykreslit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.206.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Picture — založil Jacob

VB - Reload picture — založil Denoy

Pole picture boxu? — založil Karel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý