Rezervační systém – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rezervační systém – Software – Fórum – Programujte.comRezervační systém – Software – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
6. 1. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

potřeboval bych rezervační systém pro bookování strojového času. Ideálně by měl běžet na PHP/MySQL, ale není to nezbytně nutné. Úplně super by byl systém s free licencí pro použití v rámci univerzity, ale pokud by se cenově pohyboval do 20-30 tis Kč, tak by to bylo snesitelné.

Požadavky:

  • webové rozhraní
  • jazyk angličtina, možnost lokalizace do češtiny vítána, ale není podmínkou
  • možnost volit délku časových bloků v jednotlivých hodinách (např. od 6-19 blok 10 minut; od 19-22 blok 30 minut)
  • seskupování uživatelů do skupin a možnost tvorby reportů
  • možnost nastavovat pravidla bookování - např. během dne není možné zabookovat víc jak dva bloky po sobě, atd.
  • možnost blokace jednotlivých uživatelů

Budu rád, za každý tip. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
19. 1. 2012   #2
-
0
-

Pokus o oživení vlákna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Pudni tvor+2
Stálý člen
20. 1. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.213.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 1. 2012   #4
-
0
-

#3 Pudni tvor
Díky, tam jsem se samozřejmě díval, ale bohužel jsem nenašel vyhovující systém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

System() v C++ — založil

System("??????"); — založil dragon124

C++ a system() — založil Ezechiel

Os.system — založil Priwi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý