Rozdílné chování IFu v konzoly a ve win32 api – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozdílné chování IFu v konzoly a ve win32 api – C / C++ – Fórum – Programujte.comRozdílné chování IFu v konzoly a ve win32 api – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
6. 1. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

objevil se mi takový problém týkající se win api který brzdí můj pokrok s jeho učením. Problém spočívá v tom že se IF chová jinak v samotném C a jinak když použiji win api. Zde jsou oba dva kódy:

int vstup = 1;

if(vstup == 1){
printf("ano");
}
else{
printf("ne");
}

int vstup = 1;
...
...
case IDB_SEARCH:

if(vstup == 1){
MessageBox(hwnd,"ano","system",MB_OK | MB_ICONINFORMATION);
}
else{
MessageBox(hwnd,"ne","system",MB_OK | MB_ICONINFORMATION);
}

return 0;


První část (ta jen v C) funguje tak jak by se dalo předpokládat, vypíše ano. Ovšem ta druhá část ve win api bez zjevného důvodu vytvoří Message Box s nápisem ne.

Opravdu budu vděčný za jakoukoli připomínku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.241.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
6. 1. 2012   #2
-
0
-

nemas tam vic kodu? nevidim duvod proc by to melo hazet "ne" bez prepsani promenne vstup... mozna pristup mimo pole nebo podobne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
6. 1. 2012   #3
-
0
-

Tak nakonec se mi na ten program podíval kamaoš a zjistil, že mám definovanou proměnnou na špatném místě takže se proměnná vstup nebrala v potaz. Ale i tak děkuji za reakci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.241.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 131 hostů

Podobná vlákna

Win32 API — založil survik1

Kniha o Win32 Api — založil petris123

Win32 API - zdroje — založil Rišo Kakaš

Win32 api Font — založil Porcepoque

Správy v Win32 API — založil Rišo Kakaš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý